Gamzeeyigun Bebeğim 5 aylık oldu ilk zamanlar sleepy kullanıyordum sürekli kakası taşıyordu arkadan, baby turco ya geçtim ama onda da bezin içindeki şekerler çıkıyor gece boyu kaldığı için, şuan tekrar bez değiştirmeyi düşünüyorum sizce ne almalıyım
Numanurcan Molfix gerçekten öneriyor musunuz, baby turco kullanıyoruz altı aylık olucaz bi kaç gecedir sızdırıyor fiyat olarak hemen hemen aynılar molfixe geçsem mi 🤔
0000Bahar Ben de Migros’un bezini aLdım minies diye lastik bölümü çok güzel esnek baya baby turko kullanıyordum denemedeyim sorun olmazsa miniese geçerim
ikitosbikannesi Gamzeeyigun ben doğduğundan beri molfix kullanıyorum çok memnun kaldım e bebek külot bezi kullandım taşırdı Sleepy pişik yaptı baby turco tanecikleri hep çıkardı en iyisi molfix
Numanurcan ikitosbikannesi molfix mavi paket mi kullanıyorsunuz kalıpları nasıl oğlum 8kilo baby turcoda 4 no kullanıyoruz molfixe geçmeyi düşünüyorum ama onda da mı 4 almalıyım acaba
ikitosbikannesi Numanurcan beyaz da kullandım çok memnun kaldım mavide kullandım çok memnun kaldım ben 3 kullanıyordum bacakları biraz sıkmaya başlayınca 4 numaraya geçmiştim bence 4 alın
BE2020 Oğlum 27 aylık uzun zamandır MOLFİX bantlı bez kullanıyorum çok memnunum gece ve gündüz hiçbir şekilde sızdırma yapmadı 👍