Brcbdngl ma9419 benim bebeğim de 2 ay 10 günlük bazen neredeyse bir saat bile emiyor. Bazende beş dakika. Ne zaman emmek istiyorsa o zaman emiyor bebişlerimiz😊
Prensinannesi23 ma9419 2 aylıkken 2 saat kaldığını bilirim sırtım kopuyordu şimdi 5 dakika da emiyor sonrası oyun bakıyor gülüyor 2 çekiyor tekrar bakıyor 😄
ma9419 Brcbdngl emme sıklığı sıkıntı değil ne zaman isterse hemen emziriyorum. Sıkıntı memede kaldığı süre 🙈
ma9419 Minikkurabiye30 kısa durduğu zamanlar da oluyo canım seninki daha yeni doğmuş çenesi çabuk yoruluyordur
Ezell023 Minikkurabiye30 29günlük benimki de. Gündüz çok bakmıyorum saate ama geceleri 2 3 saatte sadece 10dk emiyor bana da az geliyor bu
Aysegul89 40 dakikayı geçirmeyin bence.bebekler ilk beş dakikada memenin %80 ini boşaltır.gerisi güvem içinde olduklarından kalma isteği olabilir
[silindi] 17 günlük benim kızım da bazen 5 dakka bile sürmüyor geceleri özellikle, bazen bıraksam yarım saati bulur, ama uzadığı zaman sürekli çekmiyo sadece emiyo boş boş alışkanlık etti... doymasa ağlar zaten süresi bence de önemli değil
Semadefnemurat ma9419 onlar sağlıkla emsinler de bizim sütümüz bol olsun, büyüsün güzel kuzularımız 💜🤗
-Sunshine- ma9419 keşke benimkidee o kadar emse 5 6 dk emiyo en fazla 15 dk oda günde bi kere 😞 Aç kalıyomu acaba diye düşünmekten canım cok sıkılıyor
Melekuglum -Sunshine- benim bebeğimde aynen 5 6 dk hatta bazen 3 dk sürüyor basende zorla tutturuyorum 6 ay 22 günlük kilosu düşük baya emmediği için
Cemrem19 ma9419 uzun mu geliyo 😄 benim bebeğim doğduğundan beri memede yaşıyo gece kalkıp üç dört saat memede kaldığı oluyo şükret bence
ma9419 Cemrem19 doğrudur benim ilk bebeğim tecrübesizim o yüzden sizlere sormak istedim normal mi herkesin ki böyle mi diye
Cemrem19 ma9419 benmde ilk bebeğim canım uzun değil yarım saat sadece aç olduğu içinde istemezler memeyi, ben ne zaman ne kadar isterse emziriyorum hiç çekmedim sende çekme bırak emsin bence
Zeyzey20 ma9419 Allahım nazardan saklasin 3 aylığız neredeyse 15 dakika kadar emiyor ama saat başı emiyor ne kadar güzel emsin canım kaç saat emerse emsin 😊😊
ma9419 Zeyzey20 15 dakika emdiği de oluyo ne kadar miktar içtiğine bağlı olarak tekrar istiyor 1,5-2 saatte bir genelde