Kuzeymiram Berat gecesi pazartesi gecesimi oluyor , yani pazartesi gecesi oruc tutup salı günü oruclu oluyoruz dogrumu arkadaslar
2girlsmom Kuzeymiram aslında bugün de dahil pztsi ve salı oruçlu geçirmek gerekiyor. Çok niyetli olmama rağmen gece kalkamadım bu gece yiyipte yatacağım pztsi salı oruçlu olacağım inşallah.
Sedagns Salı günü berat kandili evet pazartesi gecesi sahura kalkın salı günü oruçlu olun salı gecesi kandil gecesi oluyor
Kuzeymiram Ysgl26 Ysgl26 Deletedmom_48 Rez Bi kac hoca dinledim pazartesi gecesi oruc tutuluyormus sali oruclu oluyormus , tabi pazar pazarteside tutan var
Rez Kuzeymiram tabi bu ayrı bişi dileyen üç dileyen iki gün de niyetli olabilir ancak Berat kandili yarındır
Lalinn Kızlar emziriyor musunuz? Ben de oruç tutmak istiyorum ama emzirdiğim için çekiniyorum açıkçası zorlanır mıyım diye?
Ayaz_123 Lalinn bende aynı şekilde emzirdim için tutabilirmiyim sütüm azalırmı acaba yoksa tutmak istiyorum geçen sende hamileydim tutamadım
DurriMeknun_ Berat günü salı günüdür. İslam’da önce gece sonra gündüz gelir dolayısıyla pazartesiyi salıya bağlayan gece Berat gecesi, salı ise Berat günüdür Tek gün oruç tutacaklar salı günü oruçlu olacaklar inşaAllah.Kuzeymiram
DurriMeknun_ Kuzeymiram Bildiğim kadarıyla Evet borcu olanda tutar niyet ettim berat kandili tutmaya denilir
TalentedMom Kuzeymiram pazartesi gecesi niyetlenip salı gününü oruçlu geçiricez bir hocanın videosuna denk geldim şimdi öyle söyledi
Kuzeymiram TalentedMom evet bnde iki hocanin videosuna denk geldim oyle diyor ama burda herkes farkli yaziyor anlamadim
Deletedmom_48 Herkes farklı bişe demiş Kafa karışıklığı oluştu şimdi internete baktım ordada 6mart pazartesi oruclunolacağımız yazıyor kimsenin vebalini almak istemem ben yarın pazartesi oruclu olacağım inş rabbim hepimizin orucunu kabul etsin🙏