guness_84 Merhaba arkadaşlar Mutlu pazarlar.. Bebek bezi hakkında fikrinizi almak istiyorum 🙏🏼 kızım 19 aylık sleepy naturel kullanıyordum artık sızdırmaya başladı primaya geçtim o da sızdırıyor özellikle geceleri. Sonra molfix aldım denemek için o daha berbat gündüz bile sızdırıyor üstelik felaket pişik yaptı. Önerebileceğiniz bebek bezi var mı acaba? Pişik yapmayan ve çok da olsa sızdırmayan?
Melis1706 guness_84 ben sleepy.naturel kullaniyprum daha kucuk bebegim 4 aylik hic sizma yapmadi bionnaturalinindaha uzun diye duymustum yada molfix falan deneyin oda genisti ben yenidogani aldigimda cok buyuk gelmisti o 3 aylikken olmustu kizima anca
Teomom1 guness_84 migrosta satılan minies çok güzel. Ben de sleepy kullanıyordum ama her bezden kıyafet değiştiriyordum sızdırma yüzünden. Minies çok güzel. Ayrıca içeriği de çok temiz.
guness_84 Melis1706 büyüdükçe maalesef sızdırma yapıyor sanırım. Şuan molfix kullanıyorum zaten ama berbat bir bez saat 1buçukta altını değiştirdim Şuan 3buçuk ve eşofmanı ıslak. Birde çok kötü pişik yaptı
guness_84 Teomom1 miniesin yeni doğan ıslak mendilini kullanıyorum doğduğundan beri çok memnunum.ama bezini denemedim hiç. Denicem inşallah sızdırmaz 🙏🏼
BE2020 Oğlum 27 aylık uzun zamandır MOLFİX bantlı bez kullanıyorum gece ve gündüz hiçbir şekilde sızdırma yapmadı sleppy. Turco baby, baby me hepsi sızdırdı. Bir buçuk saatte bezini değiştirmeme rağmen hiç memnun kalmadım.
guness_84 BE2020 bende 10 gündür molfix külot bez kullanıyorum ama hiç memnum kalmadım. Her bebek farklı demekki teni çişi falan. Anlamadım yani 1 buçuk saatte nasıl kıyafetine geçer. Günde 5-6 kez üstünü değiştiriyorum inanın.
Ranataa Ben önlem markasını kullanıyorum. Çok bez denedim en çok bundan memnun kaldım. Çok çok çiş olunca o zaman hafif sızdırma yapabiliyor ama gece sızması hiç yaşamadım. İsterseniz bi deneyin. Bez numarası küçük ya da büyük kalınca da sızdırma yapabiliyor