Berra171 Kızlar merhaba sizlere danışmak istiyorum .. bebeğim 5 ay 10 günlük kanguru almak istiyorum ama daha önce hiç kullanmadım bilmiyorum kullanışlı mı hangi marka daha kullanışlı iyi bide ne kadar süre kullanılıyor kangurular kaç kg kadar taşıyor .. okuduğunuz için ve cevaplar için şimdiden teşekkürler 😊
Palestinianbride Berra171 10-20kilo aralığında taşıyan model model kangurular var ergonomik olmasına dikkat edin ama ondan önce bebeğiniz içinde duruyormu ona bakın yoksa benim kızım gibi kanguru sırtınızda bebeğiniz kucağınızda gezersiniz😁
AdAyza Berra171 Merhaba , alacağınız kangurunun ergonomik olması lazım, Boba ve Neko marka kanguru tavsiye ederim, 2.el de alabilirsiniz , Facebook kullanıyorsanız Baby wearing Türkiye grubuna bakabilirsiniz .
Zuleyha__19 Berra171 1 aylıktan beri kullanıyorum yeni doğan aparatıyla 🥰 ergonomik olmasına dikkat edin bütçenize göre siz seçin ☺️
NilD Berra171 solomom aldım trendyoldan benim kızım 1 aylık çok güzel pratik bi şey içinde hemen uyuyor bi de 😂 trendyolun değişim iade garantisi var belli şartlarda ordan bakmanızı tavsiye ediyorum. Bebeğiniz sevmezse iade edersiniz 🤷🏻♀️ Paramız kıymetli
Berra171 Palestinianbride 😀😀 gerçekten mi . Boşa almak istemem tabi inşllh sever ama sevip sevmeyecegini nasıl anlarım acaba 😊
Berra171 AdAyza çok teşekkür ederim evet ikinci el daha uygun olur bakacağım dediğiniz gibi çok teşekkürler
Berra171 Zuleyha__19 çok teşekkürler. Kanguru da gerekli bşey gerçekten bebek arabasında durmak istemiyor bazen sıkılıyor kucağımda da taşıyamıyorum ağırlaşmaya başladı 😊
Berra171 NilD çok teşekkürler bakayım bir marka da önemli diye düşünüyorum .. kesinlikle paramız kıymetli bu devirde 😊
Piremsesannesii Berra171 benim 20 günden beri bebeğim Mamadusbaby kangurusunu kullanıyor. Kolik olmasına rağmen beni çok kurtarıyor. Tavsiye ederim. Doğumdan itibaren 20 kg ye kadar kullanılabiliyor.
Berra171 Piremsesannesii yaa ne güzelmiş gerçekten ama işte 20 kg kadar bellerimiz onları nasıl taşır bilemem 😀😀
Piremsesannesii Berra171 valla yengemin de 4 yaşında oğlu var 16 kg ilk bi süre iyiydi taşırken ama uzun süreli nasıl olur bilemiyorum 😁😁😁