saclarinayildizdusmus bizim kitaplarımız hep yırtık pırtık, okumama pek tahammülü yok ve oral dönemimiz de daha bitmedi o yüzden hep ağzına alıyor yemeye çalışıyor. Kartları seviyor biraz, birazda ekran var hayatımızda ne yalan söyleyeyim. 1yaşına kadar 0ekran geldik ama sonra açtım, ekran bağımlısı olmasa da yine de zarar ve oda etkiliyor biliyorum ama bende şaştım iyce elinden , artık baş edemiyorum bide tek bakıyorum hareketli olunca da baya zorluyor beni. Zaten uyku ayrı dert iştahsızlık ayrı dert bu aralar çok bunaldım Allah bunaltmasın da🙏 bende sizin gibi çok konuşurum ama benim konuşmam yeterli değil demek ki, babası uzun yoğun çalışıyor babasını az görüyor ve babasıda pek ilgili değil biraz sever oynar çabuk sıkılır al annesi seni istiyor der🤦♀️ öyle bişeyde yok yani çocuk zaten hep benle. O konuda eşiminde pek bir yardımı yok yani. Ay ne biliyim bende nasıl dolmuşum ne postu açtım neleri anlatıyorum🤪😅 kafayı sıyırmam umarım. Ailemden de uzağım bayadır göremiyorum bu aralar çok ihtiyacım var onları görmeye onlarla olmaya ama yaza kadar gitme imkanımda yok, oyyy Allah ferahlık versin herkese biraz bunaldım gerçekten yoruldum hem ruhsal hem mental, tek yavrularının iyi olsunda diyoruz ama bizde iyi olalım bizde yoruluyoruz valla.