Dorukbusra Göğüs ucum yara olayını aştı artık ucu artık yok yani o kadar tahriş oldu ki derinin kendini yenilemesi lazım ama emdiği için bu süreç aşırı zor oluyor. Göğüs kalkanı işimi görür mü sizce bu durumda
minniks Dorukbusra gorur benimkide aynıydı ucunun derileri tamamen soyulmus ici gorunuodu kırmızı kantaron yagı we gogus kalkanı kullanıorum baya toparladı kendini insallah sende faydasını gorursun kullanmadıgım krem kalmamıstı kim ne derse yaptım ama bunlar toparladı
Busra4598 Dorukbusra ben ilk emzirdiğim zaman cok acıyordu doktorum gümüş kapak önerdi çok iyi geldi hemen faydasını gördüm
Dorukbusra minniks içi süt dolunca hemen boşaltıyor musunuz süt dolduğunda ıslak kalması toparlamaz çünkü o kafamı karıştırdı
minniks Dorukbusra dısarı cıkınca oyle kalıo ama ewdeyken bosaltıorum sutun temas etmesi yumusatıo bence geceleri emzirirken hafif acı hissediorum ama gunduz sutle temas ettiginden herhalde acı hissetmiorum
Dorukbusra minniks Benim şuanda göğüs ucumun derisi yok yuvarlak bir şekilde açıklık var içi görünüypr resmen🥲 inş toparlanır
minniks Dorukbusra benimde oyleydi aglaya aglaya bagıra bagıra emziriodum ev yapımı kırmızı kantaron yagıda bulabilirsen iyi olur gerci ciltten cilde farkedio baskasına iyi gelen bana iyi gelmedi mesela deneye deneye buldum
Cscs Dorukbusra merhaba göğüs ucunuz iyileşti mi doku kaybı yerine geldi mi acaba? Benim de kahverengi kısmının üstü yok içerideki doku gözüküyor emzirme sonrasında da hep aşırı sızlıyor göğüs uçlarım. Bu ağrı ve acıyla yaşamaya alıştım 25 günlüğüz ama eninde sonunda dokunun iyileşeceğini duymaya ihtiyacım var
Misraa43 Arkadaslar baska bi tartisma acmistim burayi gorunce buraya yazayim dedim benimde inanilmaz ikiside oldu pembe pembe uclari oldu yarik sekilde yaralar var bagira bagora emziriyorum gercekten ise yariyor mu gogus kalkani
minniks Misraa43 kalkan tek ise yarıyomu bilmiyorum ben kantaron yagıyla kullanıorum benimki acık yaraydı kapattı denemekte fayda war bence
Sevda5858 Benim de aynı daha yeni yeni düzeliyor ben ayva çekirdeğini suya koyup sürüyorum bide hep açık bırakıyorum anca öyle toparladı
Cscs minniks gümüş kapak ayva çekirdeği her şeyi denedim geçmeyince doktora gittim fito ve madecassol sürüyorum üstüne de avent kalkan takıyorum çünkü herhangi bir yere temas etmesine dayanamıyorum sizin nasıl geçti
minniks Cscs denemedigim krem kalmadı benimde gumus kapagı bile denedim onu kullandıktan sonra daha cok acıdı kantaron yagı hemen toparlamaya basladı