Mamacool Sütüm az kızlar bebegim doymuyor gece 20 kere kalkıyor mama aldım biberonla vermek icin geceleri ama biberonu reddediyor napabilirim???
hunilimomy Mamacool uykuluyken vermeyi deneyin yada uyanmadan rüya öğünü yapmayi deneyin birkaç kez eger yine almazsa farkli biberon denemeniz gerekecektir
kuzeyinannesi2023 Mamacool gaz sorunu olabilir mi? Bizim gaz olduğunda reddediyor aç da olsa püskürtüyor. Uykusunu açmadan uyku arası içiriyorum bu gibi durumlarda.
Mamacool Imau 3-4 cesit biberon verdim almadı emzigide almayan bi bebeknzaten suyu bile kasıkla veriyorumz🥲
Imau Mamacool lansinoh denedim biberon, wee baby denedim, kiwi denedim almıyor. Emzik desen öyle. Bibs kauçuk mu denesem bi diye düşünüyorum. Alıyorum alıyorum boşuna üzülüyorum ama bi umut diyorum. İşe başlamayacak olsam hiç önemli değil
Mamacool kuzeyinannesi2023 gaz sorunu hic yasamadım 5 aydır gazlı bi bebek degil cok denedik zaman zaman ama yok istemiyor cocuk asla ne emzik ne biberon🥲sansıma🥰
kuzeyinannesi2023 Mamacool ah çok zor :( çalışacaksınız nasıl olacak, kaşık biberon denediniz mi? Onu reddetmez muhtemelen