uykusuzbirana Anakizz evet bugün genel cerrahi gördu ve su toplayan yerleri patlattılar maalesef cuma ya kadar hergun pansuman yapiclmis cuma sabahi da tekrar kontrole goturcem
uykusuzbirana Yektoli33 bizimde balonları patlattılar maalesef cuma günü ne kadar pansuman yapilckmis sonra kontrol
uykusuzbirana Denizcancat-2020 Gittik bugün dünden sevk vermişlerdi zaten balonlar patlatildi pansuamn ile kapattılar 2. Derecede yanik olmuş maalesef cumaya kadar hergun pansuman yapilcak
Denizcancat-2020 uykusuzbirana evet sureci tahmin etmistim zaten malesef benim kiziminda ayagina sicak su dökülmüştü.merak etmeyin gececek.verdikleri ilaclari sık sık sürün ilk zamanlar kuruyunca acı yapıyor.ilac nemlendiriyor.
Alyaminel uykusuzbirana ahhh çok geçmiş olsun dediğim kremlerden sürüyorpar ama cumadan sonra sizde ara ara sürün bebek olduğu için çok çabuk iyileşir kızımdan biliyorum
uykusuzbirana Alyaminel evet doktor tam iyileşene kadar sürün kapalı kalmasına gerek yok dedi çok şükür
uykusuzbirana zysn2018 Çok Şükür bugün pansumanimiz çıktı yavaş yavaş kurumaya başladı ilaçlara devam