Tugbabu59 Oglum prematüre 4.5 aylık kulakları azcık kepce oldu bu saatten sonra birsey yapsam değişir mi?
Ertugrulotlu Tugbabu59 sert yerde yatırın yumuşak olmasın geri kivrilmasin yatınca belki döner bi tavsiye
Mrve-Mom Bence özel bir doktora gitmenizde fayda var en doğru bilgiyi iyibir doktordan alırsınız diye düşünüyorum.
Tugbabu59 Nyr195 sonradan oldu malesef bizde kepçe kimse yok küçük dogdugu için giydiği Kıyafetler den hep kırıldı kulagı
Ulkeerr Bende aşırı takıldım bu konuya sürekli kulağını kontrol ediyorum şapka takıyorum gece yatarken kıvrılmasın diye ama inadına gibi biri kepçe oldu doktora sordum genetikse yapcak bişey yok dedi ama yine de şapka saç bantı gibi şeyler kullanabilirsin dedi
Tugbabu59 Ulkeerr burada Bi arkadaas sey yazmıs küçük sapkaşarı kesin lastikli yerini takın kaymasın fayda gördm demiş bende kestm taktım ama bakalım uçlarık ıvrık bizimkininde 🙄🙄
Ulkeerr Tugbabu59 benim kızım sürekli bandana ile ama olacağı varsa oluyor gece yatarken gündüz hiç çıkarmıyorum
Ulkeerr Bi de şey diyorlar kilo alıp yüzü dolunca belli olmaz falan eşim küçükken aşırı aşırı kepçeymiş 9 10 yaşına kadar bende şuan kulakları yapışık resmen demek ki değişiyor 🤷🏻♀️