melekknazzx 7 Aylık bebeğim dünden beri öksürüyor balgamı var burnu tıkalı bazen açılıyor akıyor Peditus veriyorum Bolbol hava nemlendirici makinesini çalıştırıyorum astiratör ile ara ara burnunu temizliyorum bana önerebileceğiz birşey varmı 😞
Yasemin38 melekknazzx bol su içmesini sağla canım. Çörek otunu kaynatıp ılıyınca verebilirsin ve sırtına masaj yapmakta iyi gelir
Saretiryaki melekknazzx 5 aylık bebeğimde aynı salgın var sanırım öksürürken kustu günlük sakızı diye bişi var onu yaptım pamukla göğsüne koydum gece yatmadan bide soğan kestim içine karanfil batırdım odamıza koydum gece elhamdulillah öksürmedi biraz ateşi çıktı gibi gece memede uyuttum iyi olacak gibi deneyin içilen bişi değil faydalı olduğu söyleniyor öksürüğe bide balgamı kusarak atabilirler kusması iyi olur
Teomom1 melekknazzx en kısa sürede doktora gösterin bence. Ciğerlerine inmesin Allah korusun. Belki ilaç tedavisi verir
Sudemeda melekknazzx bu ara salgın var sürekli akan burun kaşıntı geniz akıntısı öksürük bize doktor amoklavin antibiyotik verdi birde ventolin şurup ikisini kullandık geçti kendimiz içinde iburamin cold içtik sterimar burun spreyi sıktık banamısın demedi 3 haftada zor geçti
cogulsahis melekknazzx peditus öksürük şurubu ve balgamlı öksürüğe iyi gelmiyor bebeğin öksürükle balgamı atması gerek, hava olmadan geçeceğini zannetmiyorum ciğerlerine inmeden doktora gösterin derim
Elvin-ecrin melekknazzx canım geçenlerde benim bebeğimde öyleydi doktora götürdük doktor buna öksürük şurubu veremeyiz dedi ama zeytin yağının içine bir diş sarımsağı kıy bira beklet göğsüne sür ondan sonra sabah sürdüysen akşama kadar bekle akşam sürdüysen sabaha kadar beklet dedi ben bunu yaptıktan sonra bebeğim balgamı çok kolay bi şekilde çıkardı