guzelbebekk Kızlar bugün yumurta zeytin peynir yapmak istemedim. Çilek muz ceviz yoğurt robottan geçirdim. Suluğuna koydum. Böyle olur mu? 1 YAŞ
BelaCivciv guzelbebekk Yani az geldi bana., ara öğün gibi. Omlet yapabilirsiniz, krep yapabilirsiniz yanına
Princess_moms guzelbebekk Yanlıs anlamayın saglıklı bir ögün ama kahvaltı alıskanlıgını olusturmanız lazım simdiden birde suluk tarzı degil kasık catal kullanacak tarzda hazırlayın sonradan kahvaltı yapmayıp catal kasık kullanamayabiliyorlar nacizane tavsiyem saglıkla büyütün 🌸
isimsizanne1 Bu daha çok ara öğün gibi açıkçası büyük insan olarak bana bile biraz ağır gelir sabah sabah bence vermeyin
guzelbebekk Princess_moms hep kahvaltı yaptırdım zaten bugünlük böyle oldu sadece ara öğünlerde veririm
Nursena0606 guzelbebekk zeytin peynir yerine pankekler, kekler yapabilirsiniz. Ama dediğiniz sabah sabah çok şekerli olabilir. Birde tabi ki kahvaltı gibi olmaz.
Aalya guzelbebekk onun yerine yulaf ezmesini suyla pişirip içine çilek muz ceviz hurma katıp verebilirsiniz daha doyurucu olur.alternatif olsun diye arada verilebilir