Mry0809- Bebeğinizin kıyafetleri icin hangi deterjanı kullanıyorsunuz? İzlenimlerinize gore öneririm veya önermem dediğiniz deterjanlar hangileri ?
Namkol Mry0809- incia yada siveno hangisi denk gelirse Asla alma dediğim Dalin, ben iki kere kullandım bebeğimin yüzü alerji oldu
livanurvealpinannesi61 Mry0809- sıvı deterjan öneririm. Granül olanlar makineyi tıkıyor. Sıvı deterjan olarak sıveno ıncıa kullandım şuan eya clean kullanıyorum memnunum.içerik olarak da temiz.
livanurvealpinannesi61 Mry0809- dalin uni baby asla almayın içeriğinde parfüm kimyasal madde var bebeklerde alerji egzama VS yapıyor.
-luna- Mry0809- Şimdiye kadar incia, frosch, rahik-i maktum ve baproy bebek deterjanları kullandım. En çok rahik-i maktum ve baproydan memnun kaldım. İncia da çok güzel ama su gibi ve bereketsiz. Fiyatını da çok yükselttiler son zamanda.
Mry0809- livanurvealpinannesi61 peki lekeleri falan hep geçiriyor mu cok afedersiniz kaka lekelerini falan
livanurvealpinannesi61 Mry0809- yenidoğanken duru granül kullandım güzel çıkarıyordu sonradan sıvı deterjana geçtim leke kalmıyor ben memnunum.
Sdmgc Mry0809- evet sıvı deterjan leke sorunu hiç yaşamadım şimdiye kadar memnunum ekstra bir leke olursa kaka bulasması falan gibi onlara leke çıkarıcısını kullanıyorum uni baby nin ondan da memnunum
Mry0809- Bende şok marketten aldığım baby me sıvı deterjanı kullanıyorum ama lekeleri çıkarmıyor o yüzden fikirlerinizi almak istedim