Deletedmom322 Arkadaşlar bebeğim bugün tam 3 aylık oldu ve rotarix aşı ilk dozunu yaptırdık, ebeye yan etkilerini sordum belki ishal olabilir dedi. Sabah yaptırdık aşıyı bu saat oldu çok huysuz ağlıyo sürekli aşıdan dolayı mı acaba, sizde nasıl yan etkiler oldu ve ne zaman geçer bu huzursuzluk😔
Seheralmina Deletedmom322 bende 3 ayda yaptırdım sadece biraz halsizlik oldu ateş ishal hiçbir yan etki yapmadı. Şu an 5 aya girecek kızım. İkinci dozuda bu ay yaptıracağım
Tugbaf Deletedmom322 canım ishal yapmaz zaten bu aşının nedeni ishale ve virüslere karşı olan bir aşı hemşireyim o nasıl ebeymiş öle yan etkisi halanda Yok benim oğlum iki doz oldu ne İshal nede huzursuz çok şükür
Crocussss Hiç bir yan etkisi olmadı kızımda. Bizde ekim başı yaptırdık. Ebeye bende özellikle sormuştum yan etkisi nelerdir diye ishal kusma demişti. Ama şuana kadar çok nadir bu yönde geri dönüşler aldık dedi. Her bebiş aynı değerlendirilemez tabii. Inş kisa zamanda toparlar.
Deletedmom322 Crocussss Seheralmina Sürekli ağlıyo ve benim bebeğim ağlayan bi bebek değildi 😔 inşallah geçer bir an önce aşıdan sonra huzursuzlaştı
Seheralmina Deletedmom322 canım benim kızımda uyuyana kadar bir huysuzluk ağlama olmuştu sonra geçti gece devam etmemişti