Nuuu Merhaba 17 ay ve üstü bebekleriniz hangi kelimeleri söylüyor? Bizim bu ara kelimelerimizde azalma oldu mesela kitapta arı görünce hemen arı derdi bu ara anne baba harici konuşmamaya başladı dişte çıkartıyo atak geçiriyor normal mi sizce
Kuzeymerve Nuuu oğlum 19 aylık oda o aylar da konuşmuyordu şu an da ben anlıyorum fazla kimse anlamıyor ama ne oldu diyor hayvan seslerini yapıyor anne baba mama diyor bir diyor arkadaşı var onun adını söylüyor yani bunların çoğunu ben anlıyorum dışardan çok anlamıyorlar ancak biraz zaman geçirtsek yanlarında aa böyle diyormuş diyorlar 🙂
Rez Nuuu anne baba maymun kek kuş kar tabiki tam ve her zaman söylemiyor ben endişe etmiyorum zaman tanımak lazım diye düşünüyorum, sağlık kontrolleri va hepsi tamam olduktan sonra
Agness Nuuu 17 ay 3 günden merhabaa . " anne, baba, aba, abbi, bebiii, annannee, nene , dede , emmi, avvahh (Allah ) , amiin , hadii, düttüü ( düştü) ,dittii ( gitti ) , aç-aç , aaaaba (araba ) , miiiii (kedi) , bürrrm (su) , giiiidiy (giydir)