ikos58 Sevgili anneler ❤️ Bebişlerimizle temizlik yapmak oldukça zor. Ve bu dönemde aşırı saç dökülmesi yüzünden hergün evi silip süpürmem gerekiyor. Geçenlerde açılan bir postta buharlı temizleyicinin çok faydalı olduğundan bahsedildi. Kullananlar varsa marka model tavsiyesinde bulunursa sevinirim
ikos58 gyns evet benım gercekten cok ıhtıyacım var o postı bende bulamıyorum ama keake kullanan bırılerı yardımcı olsa 😀
Gulsah4141 gyns fakir steam mop buharlı temizleyici çok iyimiş arkadaşım kullanıyo gayet memnunmuş bende ondan alcam
ikos58 Gulsah4141 vakumlu mu acaba verdıgı suyu cogu ıcıne cekmıyormus tekrar bezle kurulamak gerekıyormus
Gulsah4141 ikos58 bilmiyorum canım o kadar detaya girmedim çok memnun olduğunu tavsiye ettiğini söyledi bana bende almaya karar verdim
Alpgdd Blue house un fiyatı iyi ama etkisi nasıl bilmiyorum. Yan binanın damı ile evim aynı hiza ve soba kullanıyorlar. Normalde de çok tozlu bi evim var. Ben de araştırıyorum. Hepsiburada aralık sonu kara cuma indirimi yapınca almayı planlıyorum