Kutayeda 5 aylik bebeğinizin kafa çevresi kaç kızlar 46 bizimki doktor büyük dedi Ultroson istedi temiz çıktı yinede nörolojiye görünün dedi korkuyorum
Ayyuzlukoncuy Kutayeda 9 aylık oğlumunki 46 cm ki gayet normal dediler. Evet bi tık büyük sizinki lakin ultrason çektirmişsiniz bence bir sorun yoktur. Genetik de olabilir içinizi ferah tutun
Narinbiranne Kutayeda 6 aylık bizim erkek bebeği baş çevresi 44 cm herhangi bir sıkıntı yoksa göstermişseniz canınızı sıkmayın yinede inşallah kötü birşey yoktur
nazli-06 Kutayeda babanın kafadı buyukse kalotsal olabılır.. Bizim ıkı akrabanında ogullarının kafaso bayagı buyuktu, onlardan da bır sürü tetkık ıstedıler, sonra doktor babalarına cekmıs baksanıza bğyük zaten demıs.
beratcan3446 Kutayeda korkma canım benim büyük oğlumda da küçük dediler. bu boyutta kalırsa ameliyat platin takarızz kafa tasına dediler. çok şükür gerek kalmadı. 2 3 dr gittik bi tanesi baktı bu çocuğun lafa yapısı babası gibi genetik dedi baktığımız zamab ise aynı baba kafa şekli sivri uzun gibi
Mehy Narinbiranne bizimde 6 aylık 44, kafası biraz büyük geliyordu bana ebe normal dedi sizedemi öyle dediler acaba
Emine003 Kutayeda Bizim de küçük canım ama gelişimi çok güzel o yüzden doktorlar bi sıkıntı görmedi çok şükür
Emine003 Kutayeda git tabi canım fikir alırsın inşallah bişeyi yoktur genetik olabilir sizin başınız nasıl babasının başı mesela bizim halamizin baş çevresi küçük ona çekmiş küçük oğlum belki sizde de öyle biseydir