Hkshkshsk Kizlar bebekleriniz kaç kilo boyu kaç kaç aylık doğum tarihlerini yazın aynı olan tanissin ❤️ isimlerinde yazın Ömer 7 ay 25 günlük boyu 70 santim Kilosu 9.900 07.07.2022
3yasakadarsifirekran Songul21_01 Eymen -14 ay 17 günlük 😌 16.12.2021 Ocak ayı verileri😀😀 84 cm boy 12.100 kg
FaaBu Bjk @"Ecemoz1 oğlumdan birgün sonra dogmus bizde 07.08.2022. güncel kilolarimi yoksa 6 aydaki kilolarimi. Bizim kilomuz düşük biraz 7000 kiloyuz şuan
Deletedmom353647 Berram Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin derdi kederi aksın gitsin tez vakitte toparlasın iyileşsin kuzucuk inşallah 🤲
pazartesisendromu Berram inşallah kısa zamanda toparlar benim kızımda hep zayıf idi 2,5 yaşında toparladı çok şükür
Hanifeelif Berram canım bizimle gelişim geriliği var o yüzden 37 haftalık doğum yaptım Bebeğimin şu an kilosu 1.920 ve 16 günlük Doktor bize mama önerdi Allah’ın izniyle toparlar yavrumuz🤲🤲🙏🙏
ferlazen Kzybsk benimkide 15 ay 13 günlük canım. Boy 80, 10 kg, 2022 yazmışsın yanlışlıkla 2021 doğumlu yazacagına;)
eda-14 9 ay 19 günlük Boy 72 Kilo 8.400 Herkes zayıf kuş kadar diyor ama doktorumuz gayet normal kilosu hareketli olduğumdan sanırım kilosu öyle
Lalinn eda-14 benim kızım da öyle 8,5 aylık kilosu 8070 boyu 70 cm gören aaa minyon olacak diyor ama doktoru ben normal buluyorum diyor,babası da öyleymiş bebekken kuş kadarmış şimdi boyu 185:) inşallah kızımın da boyu 170 i görür💕🙏🏻
Aylizzmm eda-14 Merhabalar birsey sormak istiyorum size bebeklerinin yakın birbirine her cocuk farklıdır tabikide 9 ay 9 günlük kızım 8 aylıkken falan göz teması miz gayet iyiydi ama sanki şu sıralar kucağıma alıyorum yüzüme bile bakmıyor hep kafası kıpır kıpır bay bay ve alkış yapıyor baba diyor meme diyor birde 3 gün gel gel dedi birdaha demedi bazen ce ee falan yapıyorum öylece bakıyor hiç gülmüyor bazen abisine kahkahalar atıyor yanındayken seslenince bakmıyor ama uzaktan seslendim mi dönüyor ozaman abisi falan oyun yaptımi kaçıyor hemen üstüme uzun oldu kusura bakmayın ama keşif döneminden acaba diyorum ama çok nadir teması var benimle sanki
Nesli92 eda-14 Benim kızımda 9 ay 25 günlük 7.900 kilosu boyu 70 cm. Bizim doktorumuzda normal diyor Hipp mama kullanıyoruz biz
Gokturkk Beraninannesii aa hemen hemen aynıymış bizimki de 07.06.2022 Göktürk En son ocakta boyunu ölçtük 76 cm Kilosu da geçen ay ölçtük 11di😊 Allah bağışlasın tospiği 2 dişimiz var 3. Yolda bekliyoruz
Yasirefeninannesi Hkshkshsk inanmiyorum ay gün doğum etmişiz benim oğlan 66 cm sizinkiden azcik küçük 😃😃😃
Hkshkshsk Yasirefeninannesi saat kaçta ve nerde digumunuz gerçekleşti bizimki 00.46 da doğdu İstanbul 500 evler Şafak hastanesi