Kirazinannesi 1 ay 5 günlük bebeğim var lakin çok gazlı birden fazla gaz giderici kullandım ama faydasını görmedim .sizin var mi neriniz? 1.sap simlex 2.nur haveys 3.bio gay 4.maflor 5 .metsil Bunlardan baska Önerisi olan ?
bayanukuslu Kirazinannesi sab simpleksle birlikte lactocol kullanıyorum canım. Faydasını o şekilde gördüm.
Busraseyma Kirazinannesi gaz olduğuna eminmisin canım benim bebeğim çok agliyordu gaz sandık bütün gaz damlalarini kullandik aç dediler mama aldık ama bebeğin süt urunlerine alerjisi varmış bir hafta kadar süt ürünlerini kes bi dene bakalım birde emziriyorsan kimyon çayı iç çok rahatlatiyor
Kirazinannesi Busraseyma pediatri dokturuna gittik o da gazi çok dedi anlamadım bende . Süt ürünleri peynirden süt ile yapılan tatilarin hepsi dahil mi ?
Busraseyma Kirazinannesi Evet canım maalesef ki süt yoğurt peynir Sütle yapılan tatlılar paketli ürünlerin içeriklerini okuyup içerisinde süt ürünleri olanları asla tüketmemen lazım yumurta da bazen olabiliyor
Busraseyma Kirazinannesi benim bebeğime Metsil için çok iyi geliyordu alerjik Gıdalara dikkat ettiğim zaman