Kzyefemom Kızlar merhaba, bebeğim 5 ay 13 günlük gündüz ve gece uyku problemi çekiyoruz. Geceleri yarım saate bir uyanıyor acaba, bay bay night adında bir uyku damlası varmış işe yarıyor mu zararı var mı bilgisi olan yazabilir mi Acill
_BirAnne Kzyefemom bebeğin daha küçük yan etki yapabilir ve bu damla uykuya dalmayı kolaylaştırıyor sadece uyanmalara son vermez
Kzyefemom _BirAnne uykuya dalmada fazla problem yaşamıyoruz ama gece çok sık uyanıyor yarım saate bir 20 dk ya bir çok zorluyor beni uykusunu uzatırsa alacaktım hemen
Umutla Canım ben kullanıyorum dok. Önerisi ile hiç bir sorun yaşamadım arkadaşlarımda aynı şekilde kullandı yasamad8 15 dm. Verebilirsin demişti ben 3 damla va3rdim yeterli oldu zaten icergi bitkisel
Baakpnr- Umutla peki bir şey sorcam lütfen yanlış anlamayın üzülmüyor musunuz? Ben diş dönemindeyim şu an 5 tane birden çıkarıyor 3 azı diş 2 köpek diş ve her gece bir kere calpol veriyorum ve yavrum uyuyor ilaç uyutuyor diye üzülüyorum vicdan azabı çekiyorum yani bir şey ile bir bebegı uyutmak bana normal gelmiyor bu arada yargılamak için söylemiyorum benimki de 5 ay hiç uyumadı ben de araştırmıştım onu ama kullanmadım 🌺
Eymenikonunannesi14 Benim oglumda hic ise yaramadi ne gece uyanmalari azaldi ne de uyuma sıklığı uzadi ve bebeginiz henuz cok kucuk emziriyosaniz papatya çayi falan için sütünzden geçer fayda eder insallah
Kzyefemom Eymenikonunannesi14 papatya çayı da çok içtim pek fark göremedim canım teşekkür ederim yine de
Umutla Baakpnr- kafama göre vermedigim için doktoruma güveniyorum ve çok az veriyorum ben uzulecek bi durum gormuyorum herkesin mücadele etmesi zorluğu kendine benimde zorluklarım oluyor kat ve kat buraya yazmakla bitmez sanki ilaç veya zararlı bişey veriyorum gibi lanse etmenizi anlayamadım açıkçası ki ilaç bile olsa doktor önerisi ile kullanıyoruz sonuçta ayrıca bebeğim uykusu düzene girdi ve kullanmıyorum şuan çok faydasını gördüm
Baakpnr- Umutla ben bir şey lanse etmedim doktorunuza güvenebilirsiniz elbette sonuçta bebek kendi istegı ile uyumuyor siz onu ilaç ile uyutuyorsunuz ben buna üzülmüyor musunuz dedim sadece tekrar söylüyorum yargılamak için demedim aynen herkesin ne yaşadığını kimse bilemez doğru
Umutla Baakpnr- ilaç değil zaten uyutmuyor uykuya geçişte yardimci oluyor Melisa ıhlamur ve papatya içeriyor herkesin tercihi tabiki Allah kolaylık versin sizede
Baakpnr- Umutla teşekkür ederim size de kolaylık versin Allah, papatya cayı içirebilirsiniz bitki çayı olarak sanki biraz daha masum gibi ya da direkt Melisa çayı 🌺