Elif171 Kızlar bebeğim 4 ay 22 günlük bugun kakası ilk doğduğu günkü gibi yeşil ve parça parça şeklindeydi başına gelen var mı normal bişeymi bilen varsa yardımcı olabilir misiniz ❣️
Elmsnghn Elif171 yeşil kaka tehlikeli değil demişti doktor bana usuyunce olurmuş genelde. Ama parça parça durumu için bisi diyemicem
Kubra226 Elif171 doktorumuz yeşil bişey tüketti isen olabilir demişti. Annemler bugur olmuş ysni bebeği elinizde çok oynamssiniz incinmiş diyor🤭
Gzm16 Elif171 canim 4ay 21 gunluguz daha dün gittim hastaneye bu yüzden herseyjne baktılar kanı idrarı temiz çıktı bağırsak enfeksiyonu olmuş probiyotik damlama yazdı birde serum taktilar
Burcumus01 Elif171 bizde 4 aylığız kızımın kakası hep yeşil alerjiden şüphelendi doktorumuz bu ay sonu alerji testi yaptıracağız benim kızımın da kilo alımı çok yavaşlamıştı alerji mamasını başladık bide emziriyorum kilo almaya başladı ama kaka hala yeşil
Elif171 Kubra226 oynayınca öyle oluyomu nasıl oluyor ki ama biz 1 haftadır çok oynuyoruz bebeğimin de hoşuna gidiyor ondan olabilir mi🤔
Annecilikkkk Benim oğlumda 3 aylık 2 haftadır yeşil kaka geliyordu ishal şeklinde doktorumuz normal demişti ama ben başka doktorada götürmeyi tercih ettim tahlil aldılar bağırsaklarında parazit çıktı antibiyotik tedavisine başladık canım bi götür istersen
Bukrelinam Annecilikkkk zayıflıyor muydu kilo mu almıyordu acaba bizimde bu ay kilo alımı az ama smdi 4gundur yeşil kaka var numune götürcem
Annecilikkkk Bukrelinam hayır artmıyor çünki oğlum yemiyor maalesef zaten sütüm gitti içmeye içmeye mamada hangş mamayı denediysem tadını sevmedi ama zorla veriyorum şuan bi artış galan yok
Bukrelinam Annecilikkkk bizimde oyle kilo alımı düştü 4 buçuk ayligiz 5 gündür yeşil kaka yapıyor doktora gittim sdce kan var mı diye bakıldı kaka da başka bir doktora gideceğim o yüzden detay sordum kusura bakmayın