Ozgaytmr Arkadaslar 6 aylik bebegim var gunduzleri hic uyumuyor. Uykusu var agliyor ama maksimum 10dk sonra uyaniyor sanki 2 saat uyumua gibi. Sizinde basiniza geldimi boyle seyle
Sevgi1 Ozgaytmr atakta ya benimde altı aylık gündüz uyuyo yarım saat bı saat gece 12_1 e kadar uyuyamiyo uyku tutmuyor babası annanesi komşu herkes denedi arabayla bile geziyo gece yarısı uyumuyo sordum ataktaymis yine 😂
liyosunannesi23 Ozgaytmr valla atak mı bilmiyorum ama bayadır öyle benim kızımda. 5 ay 24 günlük. Yastığa kafayı koyunca çığlık çığlığa ağlıyo. Ama uykusuda var. Uyumayınca bi süre sonra o yüzden de huysuzlanıyo. Sonuc olarak sürekli mızık mızık 😒
denizco Ozgaytmr aaaaynen. Normalde öğleden önce 2 öğleden sonra 2 saat falan uyumaları lazımmış dimi... 10 dakika uyuyo 1 saat sonra 10 dakika 1 saat sonra bi 10 dakika daha diye diye akşamı ediyoruz... yani toplamda tüm gündüz toplamda 1 buçuk saat falan uyuyo
Ozgaytmr liyosunannesi23 bizde yaklasik 1 aydir boyleyiz. Sabah 8de ya da 7 de bir uyaniyor aksam 11 12ye kadsr gun icinde toplam 1 saat uyumuyordur. Enerjisini neye borclu blmiyorum 🤣 masallah cocuklarimza :))
Ozgaytmr denizco doktora sordum gece uyuyor mi dedi evet dedm tamam daha ne istiyorsun dedi 🤣 ya gece uyumayip gunduz uysaydi napicaktin dedi 😂
Sedefkartalice1903 Ozgaytmr sabah 7 8 mi :( içim gitti şuan... Ben de sürekli 15-20 dk uyu uyan modundayız, naparsak yapalım değişmedi. Önceleri 6buçuk sonra 6 sonra 5 buçuk derken şuan 5te falan uyanıyor 1-2 saate anca uyuyor o da en fazla 30-40 dk :((((
Ozgaytmr denizco 🤣🤣 ya o cozumi biz hippin iyi geceler mamasyla cozeuk cok sukur gaz olmadigi surece gece cok fazla uyandrmiyor 🙏
Sedefkartalice1903 Ozgaytmr 8 gibi uyuyor 10 ve 12 gibi kalkıyor ondan sonrasını çok sayamıyorum işte uyku sersemi bi bakmışım sabah olmuş