Ozlemmmmmmm Merhaba Bebelac Thickener kullanıp memnun kalan var mı. Anne sütü ile besleniyor bebeğim su ile verebilir miyim
DuyguSentrk Ozlemmmmmmm canım benim dün elime ulaştı bugün mamasına katıp verdim ve kusmadı ilk kez sonra katmadan denedim yine kustu bizde işe yaradı yani
ayseozbek Ozlemmmmmmm Evet suyla yada kendi sütünüzü sağarak verebilirsiniz. Bizde baya ise yaradı kakasininda kivami yoğunlaştı
deletedmom111 Ozlemmmmmmm kesinlikle işe yarıyor o kdr ilaçtan sonra kurtarıcım oldu keşke daha önce kullansaymışım dedim
DuyguSentrk Haribo42 bugün yapmadı tuvaletini bakalım yarına kadar beklicem haber veririm yapp yapmadıgını
DuyguSentrk Haribo42 canım yaptı bizimki🤭ama rengi sarıya dönüktü ilk kez bu şekilde yaptı direk aklıma mama geldi ondan mı blmiyorm bir sonraki kakasınada bakıcam🙈
Ozlemmmmmmm Biz de bugün başladık thickenera. Doktor emzirmeden önce 25 cc sağ sütünü thickener koy içine kenarda beklesin sen emzir sonra da sağdığın sütü ver dedi bakalım sonuç ne olacak sonucu yazarım yine
Ozlemmmmmmm deletedmom111 Çok katılaşıyor biberondan geçmiyor siz nasıl veriyorsunuz nolur bilgilendirin ☺️
deletedmom111 Ozlemmmmmmm biberonla vermiyorum canım 25 ml su veya süte yapınca çok koyu oluyor küçük kaşık yardımıyla veriyorum biberonla veremezsin o şekilde zaten
Asgmnnnkmm10 Bu mamayı kullandıktan sonra bebeği sık tualeti ni yakan varmı...benim bebeğim günde bi kere yaparken bu mamayı kullandıktan sonra sık ve sıvı yapmaya başladı
d190516 Benim oğlum genelde mamayla besleniyo kıvam arttırıcıdan almayı düşünüyorum nasıl kullanmam gerekiyo mamayla birlikte 😊