Hamzaninannesi1411 Kızlar aranızda yada çevrenizde bebeği için kehribar kolye kullanan ve faydasını gören var mı oğlum biraz olsun sakinleşir rahat uyur dişlerini rahat çıkarır diye sipariş vermek istiyorum ama emin de değilim
gocebebirbayan Hamzaninannesi1411 bende çok duydum ama almak nasip olmadı bugün yarın derken. Şurda bekleyeyim. Üstte kalsın 😊🌺
Yigitefeannesi Hamzaninannesi1411 gocebebirbayan Uykuya bir etkisi yok onu bekleyerek alıyorsanız almayın ama salya konusunda çok etkili biz çok perişandık salyasını kesti🌹
edabolukbasi Hamzaninannesi1411 valla ben kullanmaya başladım ağzı akıyordu biraz kesildi bide gaz sancısına da iyi geliyormuş diye okudum o konuda da rahatladı sanki
GBK Hamzaninannesi1411 ben aldım ama henüz kullanmaya başlamadım atopisi var biraz geçmesini bekliyorum. ablam kullandı yeğenime ve diş çıkarma dönemini o kadar rahat geçirdi ki anlatamam. yani kolye etkisi mi bilemiyorum tabii
Mommygirl Hamzaninannesi1411 biz bileklik olarak kullanıyoruz. Çok olumsuz yorum yapan var olumlu yorum kadar ben yine de aldım. Şu an 6.5 aylık 2 dişi çıktı 😅 bence iyi ben memnun kaldım
Yigitefeannesi gocebebirbayan Canım ben doğanın enerjisine inanırım kehribarda doğadan geliyor bir zararı yok sonuçta alıp kullanabilirsin ben memnunum 🌺❤️