Medineyigiit Merhabalar 5 gün önce doğum yaptım şükür sütüm de geliyor bugün sarılık testi yaptırdım 9 çıktı sizce yüksek mi sarılık olmaması için ne yapmam lazım?
GBK Medineyigiit beslenme aralığını sakın açma 2 saatte bir besle. bu arada bebeği de karanlıkta bırakma ışık açık olsun ve takip et cildini gözlerini kötüye gittiği an hastaneye götür
dy22 Medineyigiit yuksek ddgil benimki 10 cikmisti ama yinede sarilik var diye Bol bol beslememi istedi dr Bol bol besle hemen gecer ins
Medineyigiit BrcuZumra emziriyorum ya sezeryan doğum olduğu için ilk iki gün pek sütüm gelmemişti ama 2-3 gündür sütüm geliyor bence yetiyor da ama 9 çıktı sarılık 🙄
Ftnah Yüksek değil bence bende yaşadım öğrendiğimde 16 çıkmıştı sonuç çok üzülmüştüm bol bol emzirmeniz gerekiyor doyduğundan emin olmalısınız
Medineyigiit Ftnah doyduğunu nasıl anlayabilirim? Mesela 8.30 gibi emzirmeye başlıyorum 10-15 dakika emiyor sonra gazını çıkartıyorum uyuyor bazen hıçkırık tutuyor hatta
Kubra226 Medineyigiit 7den aşağı düşmesi lazım. Bizim şuan uzamış sarılık var iki ayligiz sık sık emzirin şırınga ile ya da kaşıkla süt verin
Kubra226 Medineyigiit bizim en son 9 a düşmüştü doktor sarılığıniz geçti artık dedi bı daha olcmemisti 28 güne kadar iki saatte bir besle demişti
dy22 Medineyigiit bi de gunduzleri oencere kenarina getir besigini gunes isigi tenine degsinn ben cok yaptm faydasi olduuu
Medineyigiit Kubra226 bana sarılık var demedi normal dedi doktor ama işte analık yine de kafaya taktım buraya sormak istedim
Kubra226 Medineyigiit aynen sarılığıniz yok ama yenidoğan ya sonuçta siz yine de iki saati geçirmeyin zaten ilk iki hafta önemli
Ftnah Bir günde 5 dolu çişli bez olması gerekiyor valla ben 1 buçuk saate bir uyandırıp emzirdim yinede oldu bide sütünüzü sağıp bakin yeterli mi ama sürekli emzirin inşallah düşer ben çok kafama takmıştım beslenmesine dikkat ettim kendiliğiyle geçti