Goktugmom_ Merhaba nasılsınız kızlar 18 Kasım 2022 bi hevesle iphone 11 aldım ve pil yüzdesi 98 nasıl olur ya daha 5 ay oldu normal mi
Serotoninhormonu Goktugmom_ çok telefonu şarja takınca bir gün içinde birden fazla mesela sonra oyun oynamak etkiliyor
kasimonbes Goktugmom_ sarja taktiginizda telefonla oynuyorsaniz ilgileniyorsaniz o bataryaji bitiriyor maalesef. Sarjda telefon dinlenme modunda olmaliymis
Neslihanyagmur Goktugmom_ değil 100 de 100 olması lazım batarya da sıkıntı olabilir değiştirsinler bataryanı ücretsiz yapıyorlar
kasimonbes Goktugmom_ benimki de sizin kadar %97. Bu kadar cabuk neden tukeniyor bende cozemedim bende hoc sarjdayken dokunmam ama bana da oyle dediler sarjda oynama, %90 oldugunda sarjdan cek, %20 oldugunda hemen sarja tak vs dediler ama yok maalesef dusuyor
Asyaveannesi04 Goktugmom_ 11lerin sorunu bence eşimin de 11 oda bitmeden takmaz sarjdayken oynamaz ama 1 sene oldu 87ye düşmüş 🤦🏻♀️ bu kadar para veriyoruz ama vasat yani
Muhends_anne Goktugmom_ Bahsettiğiniz pil sağlığı dimi pil yüzdesi yazınca şarja taktığınız zaman %100 olmuyor 98 oluyor diye anlaşılıyor . Bende ağustosta aldım pil sağlığı 97 ıpohelarda var bu sıkıntı malesef ben hergün bile takmıyorum bazen 2 günde şarja takıyorum🤷🏻♀️
Serotoninhormonu Goktugmom_ 60 ta kullanan var onda sıkıntı yok sen ne zaman değiştirmek istersen yüzde 70 te değiştiririn diyorlar ama şart değil