Betss07 Merhaba kızlar Dün sezaryen doğum yaptım bugün taburcu olduk ne tuvalete çıkabildim ne de sütüm geldi. Tuvalete çıkmak için me yaptınız ne zaman çıktınız sütünüz ne zaman geldi acaba ?
Pearl68 Betss07 Doğum yapalı 18 gün oldu bende sezeryan ile doğum yaptım sürekli sıvı gıda tüket canım zeytinyağlı olsun bol bol çorbalarin içine dök hoşaf ye şerbet iç sütun 3 4 güne geliyor bir de bol bol su iç
120720 Betss07 Ben tuvaletle ilgili hiç bir problem yaşamadım.Genel anestezi olmuştum sondada taktırmadım. Ayağa kalkar kalkmaz tuvalete girdim hem gazımı çıkardım hem tuvaletimi yapmıştım. Allaha şükür aşırı rahat bir süreç geçirdim. Ama benimde sütüm hemen gelmedi maalesef bir kaç gün sürdü ne denediysem olmadı en sonunda geldiğinde de birden gelmişti aşırı dolmuştu. Sanırım herkeste farklı oluyor bu durumlar. Tek tavsiye edebileceğim gün kurusu diye geçiyor kayısı gibi bişey ondan hoşaf yapmıştım ben bol bol içtim bende aşırı derecede süt yaptı o
kasimonbes Betss07 sut banyo yaptiktan sonra gelmeye basladi ama tabi az 3.5 ayligiz suan tamamen kesildi. Bana doktor 3 dun sonra banyo yaptırdı o yuzden 3. Gun geldi. Tuvalete de kucuk olarak sezeryandan 2 saat sonra cikilmasi gerekiyor doktor 2 saat sonra gelip sordu cunku. Buyuk wc yi bende hatirlamiyorum 🙈
ipek2901 Betss07 dördüncü gündü sanırım cikabildim sütte üçüncü gün geldi. İlki normal doğumdu onda da böyle olmuştu. Ben gaz yapmayan şeyler tükettim ve devamlı komposto içtim meyvesiyle beraber o yüzden sorun yasamadik
Betss07 120720 bende genel anestezi oldum bugün ikinci günüm duşta aldım sütüm de gelmedi tuvalete de çıkmadım henüz o yüzden sancılarım oluyor
120720 Betss07 Doktorunuza bir söyleyin isterseniz belki ilaç verir. Benim hatırladığım kadarıyla ben ameliyattan çıkınca bana bir tane ilaç içirdiler bekunis o etki etmiş olabilir bende
Azra41 Betss07 bende sezeryan oldum ama beni doktorum tuvalete çıkmadan göndermedi ve zaten çıktım sonrada.
MeetJoeBlack Betss07 5. Günde aile hekimine topuk kanı vermeye gittiğimizde söylemiştim ben de ilaç verdi öyle çıkabildim tuvalete.
Ezgi-123 Betss07 Betss07 ben sezeryan olduğum sabahın akşamına büyük tuvaletime çıkmıştım sanırım verdikleri ilaçlardan die düşünüyorum ameliyattan iki üç saatede gazımı çıkarmıştım gaz zaten hemen gitmiyor bir hafta gaz doluydu karnımın içi. Sütüm benimde iki gün gelmedi hümana çay içtim sabah akşam birde bestlak damla aldım onu hala kullanıyorum birde ılık duş almakta iyi geliyor ben 4. gün duş almıştım.
EslemCinarinAnnesi Betss07 ben de Sezeryan oldum bol su iç ve bol bol kayısı hoşafı iç. Katı gıdalardan ziyade çorba tüketmeni tavsiye ederim. Bir de bana yavaş yavaş yürümemi söylemişlerdi.
Cansubyzts Betss07 kayısı meyve suyu iç su bol bol iç sıvı şeyler tuket 5 gün falan sonrasında yavaş yavaş katiya geç tuvalete gittiğinde ıkınma ama dikişlerin zarar görür
senanurkesmen Betss07 ben tuvalete 4 gün sonra çıktım ağrıyacakmış korkusuyla hiç zorlamadım.sürüm hemen geldi ama az az sonra 3-4 gün içinde arttı
Elduce Betss07 selamlar :) sezeryan sonrasi en zor kismi tualete cikmak ne yazik ki. Bagirsaklarim iyi calistigi halde sezeryan sonrasi incir kayisi zeytinyagi vs hic biri fayda etmedi. Hastanedeki hemsirler zor durumda kalirsam duphalac surup kullanabilecegimi onermisti. Emzirenler ve hamileler kullanabiliyormus. Bir olcek aldim kahvaltinin hemen oncesinde ve aninda rahatlatti tualete cikabildim. Etraftaki herkese oneriyorum herkes memnun kaldi. Kesinlikle deneyin oyle incirle hosafla olmuyor malesef
Kbetul Betss07 doğum yaptığım gün yürüttü hemşireler sonrasında tuvalete çıktım ilaç verdilerse onu için rahat çıkarsınız.
Cerenmert Betss07 yarım cay bardagı zeytınyagı iç süt içinde fındık tahin süt yapıcı caylar ve petibör biskuvı tavsıyem
Fatoscum Betss07 Öncelikle Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun.Tuvaletini yapmadan ve gazını atmadan taburcu etmiyorlar diye biliyorum ben,benim öyle olmuştu.Sütün gelir stres olma sıcak bı duş al,bebeğine sık sık meme teklif et
Ebraraknn Betss07 sütün var ama akmıyosa kesinlikle pompa desteği al benimde öyle oldu 6 günlük bebegim memeyi tutuyo emiyo ama süt gelmiyodu göğüslerim çok şişti sıcak suyla masaj yaptım sonra pompayla çektim simdi maşallah akıyo akıyo ped yetişmiyo mutlaka dene
Ozge234 Betss07 bol bol sıvı tüket ama kayısı suyu falan birde yağlı şeyler ye ben öyle yaparak ikinci günden somra rahat rahat lavaboya çıkabiliyordum ve lavaboya çıktıkça kendimi daha iyi kuvvetli hissediyordum rahatlatıyor sanıyorum iyileşme sürecini ondan