manikeneko666 Asinaaa keşke canım, şimdi Google dan baktım ama yeni hiçbir haber yok aile destek paketi için zam ile ilgili
manikeneko666 Asinaaa sed ve yaşlı aylığına geldi onu görmüşsündr belki, olsaydı interneti muhakkakt düşerdi ben haberleri izlemedim çünkü 🥺
manikeneko666 Nurcan0 eşten boşanmış olmak yada vefat etmiş olması yada hapiste falan olması gerekiyor bildiğim kadarıyla
Nurcan0 manikeneko666 hiçbir yerden yardım almıyoruz. Kömür bile. Doğru düzgün gelirimiz üzerimize ev araba hiçbir şey yok. Ama aile destek yardımı falan çıkmıyor
Beyzanur7 Nurcan0 aynı bizde ev kira çocuk var ev araba mal mülk hicbirsey yok borç var tüm yardımlara basvurduk çıkmıyor .. ihtiyacı olana çıkmaz zengine çıkar zaten nasıl birseyse
elagozlu35 manikeneko666 Gerçekten öyle bi arkadaşımn üzerine araba var ona çıktı benim kocam ssklı ama çıkmıyor bşymzde yok
manikeneko666 Nurcan0 vallahi anlam veremiyorum bu sisteme , gidip direk vakıftan başvurun sosyal yardım müdürlüğünden
manikeneko666 elagozlu35 ssk’lı olup alan çok var , SSK li ayırt etmiyorlarda gelirle alakalı olabilir, gelir testi yapıyorlar çünkü birde eve gelip bakıyorlar