SefAycan Şuan sütümün yetersiz kaldığını düşünüyorum bebeğim için sizce doktor kontrolünde mi mama vermeliyim sizler kendiniz mi karar verdiniz yardımcı olabilir misiniz?
kuzeyinannesi2023 SefAycan merhaba, ben doğumdan itibaren veriyorum. Dr dan da onay almadım, yani alınacak bir konu değil bence :) sütüm yetersiz ve 1.5 aylık olduk hala meme+mama ilerliyoruz. Gaz dışında bir sorunumuz yok. Aptamil kullanıyorum
Myagmurr SefAycan yetersiz olduğunu düşünüyorsanız mama alıp deneyin mama deneme yanılma işi her mama her bebeğe yaramıyor deneyerek bakıcaksınız
120720 SefAycan Ben doğduğundan beri veriyorum mama doktora sormadan aldık direk. Kontrole gittiğimizde de zaten doktor kendisi mama önerecekti ben veriyoruz aldık deyince iyi yapmışsınız dedi 😂 Benim kızım biraz zayıf doğdu ve çok zor kilo alıyordu doktoruda sütün ne kadar geldiğini doyurduğunu bilemeyiz mama kullanmaya devam demişti
Aslaninannesiiiii kuzeyinannesi2023 canım bende Aptamil kullanıyordum fakat gaz ve kabız yaptı Bebelac Gold tavsiye ederim yine de sen bilirsin 🥰
SefAycan kuzeyinannesi2023 teşekkür ederim gaz için damla kullaniyor musun bizimde 1.5 aylıkken gaz sorunumuz başlamıştı gaz damlası kullandık geçti çok şükür şuan bı sıkıntımız yok 4 aylık olduk
kuzeyinannesi2023 SefAycan gaz damlasını düzenli kullanmıyorum sadece çok gazı olduğunda veriyorum :)
SefAycan Naz50 şuan haftasonu ve doymadigini düşünüyorum huzursuz mamadan verince rahatladı biraz 4 aylık olduğu icin ona göre ayarladım verdim
SefAycan 120720 benimkide zayıf doğuş kilo alımı iyi ama şu son bı kaç gündür çok az sagiyorum sütümü biberonla veriyorum ben sağıp dogdugunda hastanede yattı emzirmeye alistiramadim
Naz50 SefAycan canım emzir önce sonra mamayı yap ver alıyorsa anla ki aç mama ver yazık çocuk aç kalmasın
SefAycan kuzeyinannesi2023 aynı şekilde bence çok gazı oldukça veriyorum çok şükür suanlik bı sıkıntımız yok
Ozlemsin Canım bende ilk aptamil kullandım ama asla memnun kalmadık bebeğim bir süre sonra tiksinerek zorla içiyodu şu anda sma ya geçtik severek içiyor