Kbetul Kızlar 2 aylık bebeğim grip oluyor öksürük hapşırık burnu tıkalı ne yapmalıyım bu gün de hafta sonu ?
Kdm Kbetul bebeğiniz daha çok küçük burnunu aspiratör ile açın ateşini kontrol edin ateş hırıltı ve balgamlı öksürük varsa hastaneye gidin
kolonyalimendil Kbetul burnunu temizleyin sık sık serum fizyolojik ile hatta nebulizatör e serum suyu koyup hava verin ateşini takip edin hırıltı var mı varsa bi acile gidin yinede
Tugceonrdml_ Kbetul sadace burnunu açmanız yeterli hastanede de ilaç vermeyeceklerdir ateşi olursa da calpol verirsiniz 6 saate bir 38.5 olursa hemen hastaneye tabi
kolonyalimendil Kbetul burnu tıkalıysa zaten burundan hırıltı gelir şuan ama ciğerlerden gelen hırıltı genelde ağzından boğazından geliyor gibi oluyor hatta sırtına yada göğsüne elinizi koyduğunuzda anlıyorsunuz iki defa yaşadım bebeğimde böyle
Kbetul Tugceonrdml_ teşekkür ederim ateşi 37.4 dü korktum bir çay kaşığı verdim çıkarsa ateşi giderim hastaneye
34212 Bnm bebeğim 3 buçuk aylık aynı sorun bizde de var hem hapşırık hem öksürük =( doktor sürekli bi hırıltı, ateş olmadıkça sorun yok dedi. Ciğerlerini dinledi. Sık sık serum fizyolojik vermemi söyledi
Simgetuna- Kbetul benim bebeğimde 42 günlük ablası getirdi hastalığı eve nasıl oldunuz ? Doktora gşttiniz mi?
EbruBayrak En güzeli doktora götürüp neye ihtiyacınız oldugu. Cunku cok kucuk. Benim kızım da hasta oldu o zamanlarda hırıltı basladı 2 3 güne. Hava verdik 1 hafta sükür toparladı.