Prensesimmmasele Kzlar kan tahlili yaptılar 15 aylık kızıma B12 ve d vitamini çok düşük çıktı hiç yemek yemiyrdu b12 iğne ve d vitamin damla verdi Ne yedirebilirim neler yapabilirim İhmal ettim kızımı 😔😔😔
lceLady Prensesimmmasele iğne ve vitamin ile kısa sürede toplayacaktir kendisini ama yiyeceklerine muhakak ne yaparsanız yapın ilik suyu ile yapın. Kemik alın kaynatın güzelce içindeki iliğide alın atmayin. Daha lezzetli oluyor hem
lceLady Prensesimmmasele Pekmez verin gün içinde ama karısım yapmadan verim derim üzerine yogurt yedirmeyin ki pekmezin vitaminini alsın Birde balik yiyorsa yedirin yemiyorsa balık corbası yapın cok basit youtubede var bakın isterseniz. Oda cok fayda saglıyor
Prensesimmmasele lceLady migrosta satılan ilik suları sizce sağlıklımıdır Ya ne dersem deniyeyim ağzı kitlenmiş bugun yumurta yedirmye calıstm zar zor çeyreğini yedi
lceLady Prensesimmmasele Tercihim kasaptan et tavuk kemiği alıp onları kaynatmak Büyük oglumada bu sekilde senelerce yaptım 13 yasında sımdı size içtenlikle soyluyorum grip harici hasta olmaz oda okuldan arkadaslarından bulasıyor mevsimsel
Prensesimmmasele lceLady normalde çorbalarna et suyu koyarım. Bazen tavuk atarm içine yinede eksiklik oldu İlik suyunu denemedim hiç onu baya bir kaynatıp sakşama kabına koyar dondururm her çorbasnda atarım içine o zmn inşlh şifa olur