tazeanneeeee MyDarlingSon benim kızım da kahvaltı sevmiyor yaklaşık 1 aydır her sabah yulaf lapası yapıyorum farklı içeriklerle 🤷🏻♀️
goldumsu MyDarlingSon lif oranı yüksek cok faydalı tabiki. Bağırsak sindirimini kolaylaştırıyor. Afiyet olsun bebişe
Egem06 MyDarlingSon oğlum da sabah klasik yulaf ezmesi muz bebe bisküvisi ( ⅘ adet ) üstünde ceviz şeklinde her sabah tüketiyor
_Lavinya Fyzannesi Yulafi pisirdikten ya da islattiktan sonra içerisine gün kurusu, hurma, muz, elma gibi meyveler katabilirsiniz. Ben bugün mesela lor peyniri ve muzla karıştırdım.
Deletedmom_62 Egem06 aslında yulaf muz ceviz varken bebe biskuvisine pek de gerek yok siz bilirsiniz tabiki ama
Deletedmom_62 MyDarlingSon yulafi robottan geçiriyor musun yoksa sadece ıslatiyor musun yumusamasi için. Benim bebeğim o şekilde büyük parcali yemez deneyecegim ama
_Lavinya Deletedmom_62 Alırken ince öğütülmüş alırsanız daha rahat olur. Ben bir çay bardağı suda pişiriyorum.
Deletedmom_62 _Lavinya hımm ben küçük bir yerde yaşıyorum burda O tarz yerler yok sadece markette lifalif tarzı şeyler satiliyor ama o zaman robotlan gecirip kendim öguteyim . Bebeğim 6 ay 9 günlük hiçbir şey yemek istemiyo ne tadimlar ne çorba yoğurt VS. Bir de bunu deneyim. Ben normalde kendime yaparken hatta az önce yaptim yulafi yoğurt suyu ile ıslatıyorum biraz bekletiyorum sonra yoğurt ceviz kivi karistirip yedim ama bebeğim yoğurt falan da hiç sevmiyo
incitanem3 MyDarlingSon ben yulaf ezmesi kayısı birkaç kaşık yoğurt ve armut bunları püre yapıp veriyorum kabızlığa anında çözüm
_Lavinya Deletedmom_62 Ben marketten aldım hangisinden olduğunu hatırlamıyorum ama. Bakarsanız belki bulabilirsiniz. Yoğurdu meyveli denediniz mi, Tatlıları da mı yemiyor 🤔
Deletedmom_62 _Lavinya hayır meyveli de yemiyor ama hamur işi tatlıları yiyor eline simit poğaça ekmek veriyorum biz yerken o şekilde yemeye çalışıyo annem ağzına tatlı veriyor yiyo.
Ekgidasevermirac ikra_19 6 aylık bebeğe yulaf ezmesi vermek mantıksız olur hayatınızda boyunca onu yulafla beslemeyeceksiniz eğer yulafa değil sebze meyveye ağırlık verin bu aylarda çünkü bu 6. Ay tadım ayıdır besinlere alışması için damak tadı oluşturması için Yulaf tabi ki verebilirsiniz ama 8. Ay gibi ara öğünler için daha doğru olur bence
tazeanneeeee MyDarlingSon mevsim meyveleri, yoğurt, badem sütü, kuruyemişler vs ekliyorum değiştirerek