Melisahinn Kızlar bebeğim her tadım yaptıktan sonra böyle oluyor havuç denedik böyle yoğurt denedik böyle ara verip yeni bir gıdaya geçiyoruz hepsine karşı böyle oluyor doktor çoklu gıda alerjisi olabileceğini söyledi başına gelen var mı
papatyam-34 Melisahinn Bizde de var maalesef 😞 Süt ürünlerine yumurtaya domatese 🥺 Ben de ne zaman onları yesem kızarıyordu tamamen kestim yemeyi düzeldi ama bir kaç gündür yine kızarıyor bir şeye daha var ama henüz bulamadım bizde haftaya randevu aldık alerji testi yaptıracağız zor bi dönem gerçekten
Tirtil35 Melisahinn baya dokmus dikkat ey ya ekngida doneminde cikan alerjiler sıknti biraz ya cocukta kusma nefes darligi falan gorursen hemen acile git
hunilimomy Dlk55blt-rdvn olduğumuz yerde devlet hastanesinde alerji bölümü olmadığı için mecburi olarak ozelde yaptırdık evet çıktı kuruyemis alerjimiz var süt alerjimiz vardi o gecmis diyet yapiyordum zaten
Berram hunilimomy kılo alımı gelısımı nasıl acaba bızımde varr delırıcm artıkkk cocuk 11 aylık oldu gelısım gerılıgı var kılo alamıyor kafayı yemek uzetym
hunilimomy Berram mama anne sütü beraber ilerliyoruz doğumundan bu yana çünkü 20 günlükken falan öğrendik ve sütüm baya azdı gelişim konusunda bi sıkıntı yaşamadım sanirim sansima mama iyi geldi sütüm cok doyurmuyor çünkü
Esrasemra Berram bebeğiniz kilo almıyorsa coklu besin alerjisidir siz perbiyotik damla kullanmıyormusunuz
Berram hunilimomy bnm kzımda gelısımını cok etkıledı kılo alamıyor bızımde ılk cılt tepkımelıydi snra cıkdı duzeldı ıge degerı 4.28 normalmı anlamdm
Dlk55blt-rdvn hunilimomy ben ne yiyeceğmi şaşırdım bir de nasıl anlayacağım deride bi belirti yok aşırı gaz mukus ve huzursuzluk var
hunilimomy Dlk55blt-rdvn 500 liraya yaptırmıştık biz mukus tek başına alerji diyemeyiz enfeksiyonda veya normal dönemde de ara ara mukus oluyor kakada kan var mi diye takip edin bizimki cilt tepkiliydi yani ilk öğrendiğimizde cilt dokuntusu gaz huzursuzluk ikinma gürültülü kaka resmen diger odanın diger ucundaki kisi duyardı kaka yaptığını ilk kolik sanmistim gaz uykusuzluk ve huzursuzluk olunca ama diğerleri de eklenince doktor basit süt alerjisi demisti
Dlk55blt-rdvn hunilimomy döküntü dediğiniz soyulma gibi falan mı bazen burnunun yanları soyuluyor ama kuruluktandır dedim,mukus genellikle hep var ve diğer belirtiler de var gazita testinde kan çıkmadı hatta mukus da çıkmadı ama o günki kakaya mı hastı bilmiyorum
Dlk55blt-rdvn Dlk55blt-rdvn gece kıvranmak uyumuyor sabah ediyoruz özellikle geceleri oluyor nedense zaten ulturosonda da aşırı gaz çıktı
hunilimomy Dlk55blt-rdvn cok kuruydu cildi bide alın yanak bolgesi isilik gibi olmustu dogum yaptığım yer cok sıcaktı ondan sanmıştık hatta megersem alerjiymis
hunilimomy Dlk55blt-rdvn ilk alerji tanisi adanada konuldu dogum sonrasi igdira gelmek zorunda kaldığımız için burda klinikte takipliyim alerji testini burda yaptirdim önceki iki ayda sıkı diyet yaptim süt süt ürünleri yumurta on beş gün kadar gluteni de kesmek zorunda kaldım hatta şikayetler azalmıyor diye sonra kuruyemiste yasaklanınca şikayetler bitti
Berram Esrasemra evet maflor kullanıyorum almıyo yaa yedıgı gbı kaka yapıyor delırıcm mınıcık kalfı cocuk