BrcCntkn Merhaba arkadaşlar… Kızım 2 yaşında ve gece uyumadan önce devam sütü içip uyuyor. Ama şimdi 2 yaşına girince kestim devam sütünü.. Süte başladık ama pek vermek istemiyorum.. Size sorum uyumadan 1 2 saat önce ne yedirmeliyim?
Geceperisi BrcCntkn neden süt vermek istemiyorsunuz. Kızım 4 yaşına girecek uyumadan yarım saat 45 dakika önce mutlaka süt veririm
Eminos BrcCntkn hic bisey vermeyin uatmadan once yenen yiycek mideyi organlari yorar sut zaten vermeyin belki ac oldugunu dusunuyorsaniz uyumadan once kuruyemis kirinti olabilir
gocebebirbayan BrcCntkn meyve , çerez , meyve suyu gibi şeyler verebilirsiniz. Ya da evde yaptığınız kek , kurabiye de olabilir 😊
Eminos Geceperisi neden sut veriyorsunuz ki sutun besleyiciligi yok 2 oglum var ikisinede bebekken filan biberonla hele uyumadan once filan kesinlikle sut vermedim sut istahi da keser midede yer kaplar siskinlik yapar
BrcCntkn Geceperisi canım doktorumuz çok tavsiye etmiyor sütü.. Verirseniz de 2 saat önceden diyor… Yani yatarken birşey tuketmesini istemiyor… En geç 2 saat önceden beslenmeyi sonlandırın diyor