bebekars Kızlar 10aylık oglum 2gundur ateş var onun dısında keyfş yerinde baska sorunuda yok.şurupla düşüyo 4-5saat sonra tekrar.dişmi acaba yoksa hastamınayırt edemiyorum varmı yaşayan?ateş max 38.3ü gördü
Biroglanannesi bebekars paranox fitil baya etkili hemen ateşi kesiyor . Tabi doktorunuza sorup verin 🙏🏻
Doruk-_ bebekars benşm de bebegşm 9 aylık aynı sorunu yaşadım 4 gün şuan sükut iyi antibiyotik verdi doktor ama alerjisi çıktı Şimdi de mama reddi yaşıyorum ek gıda vs almıyor normal mi kafayı yemek üzereyim de
Calikusuuu Benimde on aylık kızım var atesliydi bizim aynı zamanda kusma ve ishal de vardı kanda crp yüksek çıktı diş ateşi 38 i gecmez eğer geçiyorsa enfeksiyon olma olasılığı daha çok
bebekars Biroglanannesi var evde ama calpol pedifen düşürüyo diye vermedim suan için genelde 37.8-38.3 arasında seyrediyo ama başka hiçbir bulgu yok dişmi hastalıkmı nasıl anlarım bilmşyorum
hayalininannesi Aynı durumu şuan bende yaşıyorum doktora götürdüm muayene de diş harici bir bulgu görmedi ama devam eden ateşi olursa pazartesi getir kan alalım dedi devam ederse doktora götürmenizde fayda var
bebekars Doruk-_ neye göre antibşyotik verdi doktorunuz ne gördü? Neye alerjisi cıktı? Benimkide ek gıdayı yemiyor 3gun önce iştahlıyken suan yok bi tek soguk meyve kemiriyo dişlerind iyi geliyo sanırım oda amaç yemek değil malesef
Doruk-_ bebekars antibiyotik alerjisi çıktı 3. Gun vücudu kızardı böyle islikik oldu doktor kes dedi bogaLarından tahriş var dedi onun için vermişti hala yemiyor içmiyor.
bebekars gocebebirbayan yoğun değildi ates 37,5gördü en çok ama bugun 39ları gördük randevu aldık gidicez birazdan.ama ates dısımda hiç bişi yok cok ilginç
gocebebirbayan bebekars acaba uyuduğu veya oturduğunuz oda çok mu sıcak bebeğine göre ya da üstünü mü kalın giydiriyorsun canım, benim oğlum üstünü kalın giydirince ücut ateşi yükseliyor normal olarak
bebekars gocebebirbayan yok aksine genelde Zıbın var odada 21 derece.2gun 37,5üstüne cıkmayınca dişlerde geliyo diş ateşi sandım ama bugun yok yani değil 39u gördü ilk kez Dertlerinide anlatamıyolar hiç hasta olmasın kuzular🙏🏼