Mlnozdmr Bebişlerinizin kulaklarını kaçıncı ayda deldirdiniz bir fikrim yok oyuzden sizlere sormak istedim🌺
KubraUslu Mlnozdmr valla benimki de 4 aylık bende deldırmedım daha babaannesı küpelerini aldı ama ne zaman deldirilir bende bilmiyorum banada fikir olsun bakalım 😂🤭
PoyrazEcrin Benim kızım 4 bucuk yasında daha deldirmedim. İlerde isterse kendısı deldırır diye düşünüyorum 🤷♀️
Hndealnathn 2 yaşında kızım doktorumuz çekme yutma riskine karşı 3 4 yaş sonrası dedi.kupeleri hala duruyor deldirmedim
Derya-Anne Mlnozdmr kızım 4 yaşını geçti hala deldirmedim 😊 ama bu yaz inşaallah deldirmeyi düşünüyorum artık küpeleri falan hazır annemin iş yerindeki arkadaşları aralarında para toplayıp anneme vermişlerdi git bizim adımıza altın veya küpe künye bişey al diye annemde küpe almıştı hala duruyo
ilosasell Mlnozdmr 2.5 yaşında henüz deldirmedik ama bende küpe istiyorum diyor ilk fırsatta düşünüyorum inşallah
mmelinasmomm Merhabalar kızlar, bende 6 buçuk aylık kızımın kulaklarını deldirmek istiyorum,sağlık ocağında sordum ya eczane yada kuyumcular deler dedi. İzmir de deldiren bi anne varsa bana yardımcı olur mu acaba???