Turanefebengu Bildiğiniz işe yarayan anne sütünün çoğalmasını sağlayan şeyler var mıdır hanımlar varsa yardımcı olabilir misiniz ?
YaseminAren Turanefebengu emxırmek uyumak su ıcmek… 3 ve 3 ımkamsız olunca ben tarhana corbaası bestlak damla peja bıra ve kuruyemıse dadandım cok kılo aldım ama faydası oldu.. Bırde sut sagmak her emzorme sonrası kesın sagdım bır de gunde 1 kere sut arttırma sagım teknıgı var 3 gun yapıyorsuj onu yaptım 3 gece
Nazendehanim Turanefebengu herkeste farklıdır ama bende işe yarayanlar tahin pekmez,kuru dut,yoğurt,sütlü tatlı,un helvası İşe yaramayan otların hiçbiri işe yaramadı bir de komposto işe yaramadı
RobinScherbatsky Turanefebengu ben kendimce düzenli beslenmeye çalışıyordum badem ceviz hurma yeşillik vs yedim ama yine de olmadı. diyetiseyene başladım kahvaltı ara öğün akşam yemeği yiyorum aslında aç geziyorum diyebilirim ama sütüm inanılmaz arttı hep beyaz ayran gibi olurdu sarı yağlı süte döndü resmen. 1-2 ay beslenme desteği alma imkanınız varsa allın derim etkisi görülüyor kızım bütün gün emmek istiyor artık ve göğüslerim sürekli dolu oluyor 10 aydır hiç böyle değildi
YaseminAren Emmosch 20 dk sag 20 dk dınken 10 dk sag 10 dk dinlen 10 dk sag drosman gönulal ın vıdeosı var ondan gordum vu teknıgı 3 gun 1 kere yapılıyor sadece