Didi-dodo Iyi gunler guzel anneler Oğlum 6 ay 19 günlük 1 ay öncesine kadar aksam sütünü verip yatağına yatırınca kendi kendine uyuyup sabah kalkıyordu Ama 1 aydır kendi uyumasını geçtim gece 1 de aglayarak uyanip 2 dk emip geri uyuyor ve aonra saag başı ağlayarak uyaniyo sabah kadar . Diş geliyo desiler 1 aydır bisey yok Basina gelen varmı acaba . Diş yüzünden mi böyle oldu acaba Teşekürler
Tugbaf Didi-dodo inan bana 5 ay 22 günlüğüz acayip huy değiştirdi bağırarak uyuyor mama reddi yapıyor acayipmhuysuzlandı bu konuda tek değilsin sürekli elli agızın da
minikoglusdoga Didi-dodo nerdeyse 7 aylık olucak, bir anda geceleri ağlayarak uyanmaya başladı felaketttttt
Didi-dodo Tugbaf minikoglusdoga Niye böyle oldu ki . Yanimda kimsem de yok zor oluyor . Zaten hep aglayan bir bebekti gecekeri uyumak icin iple cekiyodum simdi korkar oldum
minikoglusdoga Didi-dodo gündüz de aynı gece de aynı hiç gücüm kalmadı ben de yalnızım... Allah sabır versin
Tugbaf Didi-dodo İnan bana ben doğduğu andan beri tek bakıyorum ve zaten kolik di benim oğlum 4 ay da rahatladık derken daha beter olduk canım allah yardımcımız olsun