Merveyavuz Oğlum 1 yaşına yeni girdi kızlar ve uygulamanın bebek kısmındaki bilgilerde kırtasiye malzemeleri alabileceğim ve oğlumun karalama yapabileceği yazıyor. Henüz kalem veya boya vermeyi denemedim ama bana mı erken geliyor sadece şimdi yani 1 yaşına yeni girmiş bi bebeğe kalem boya kağıt 🙄 hala eline geleni önce ağzına alıyor oğlum boyayı kalemi ne hale getirir düşünmek istemiyorum 😂 biz mi geriden geliyoruz uygulama mı ileride 🤔 sizler ne durumdasınız? 🥰
Minikmucizee Merveyavuz aynı canım bizdede 13 aylık kızım eline boyayı verdiğimde ağzına sokuyor yerleri koltukları çizmeye çalışıyor daha erken bence
bayb1 Merveyavuz bence uygulama ilerde canım bana hep burda yazanlar daha büyük Bebekler için gibi geliyo
Deletedmom277 Merveyavuz kızıma tam 12 aylıkken boya kalemi verdim deftere karaladı. İlk önce ben karaladım sonra sıra sende dedim. 16 aylık boyama delisi. Erken değil siz öğrettikçe gösterdikçe öğrenecek
elo Bnm oğlumda 15 aylık sizinle bir kaç kelime konuşabilir filan yazıyor uygulamada 🧐ama benim oğlum daha teker kelimeler syluyor daha anne baba mama meme dede teyze filan benim oglummu konuşamıyor acaba diyordum
Merveyavuz elo 15 aylık normal bence sadece belirli şeyleri söyleyebilmesi sanırım uygulama baya bi ileride gidiyor 🤭
Merveyavuz Minikmucizee Yani bencede erken ve tehlikeli birazda şu an sanki 🙄 çünkü hala direk ağıza götürüyorlar
Merveyavuz bayb1 Kesinlikle banada öyle geliyor canım insan bizde mi problem var diye düşünmeden edemiyor
Merveyavuz elo Ay evet öyle okuyo insan düşünüyo bu çocuk niye yapmıyo bunları bizde mi sıkıntı var diye 😂