cansuturgut Kızlaarr dikey süpürge öneriniz var mı pratik olduğu için dikey süpürge almak istiyorum günlük temizlik için ama karar veremedim
Mrskoc cansuturgut Xaomi var bende memnunum sadece şarj sıkıntısı var turbo çalıştırınca erken bitiyor onun dısında güzel .Büyük süpürgeniz varsa normal bir marka alın derim mutfağa veya anlık döküntülere hemen yetişirsiniz .
cansuturgut Mrskoc büyük süpürgem var mutfakta yemek yerken ister istemez kırıntılar dökülüyo ufak tefek şeyler için istiyorum zaten
burcuo Mrskoc cansuturgut Bende de xiaomi var çok da memnundum ta ki pili bozulana kadar. Şu an asla açılmıyor. Yeni pil almamız lazım 2500 civarı şu an piller. Süpürge G10 bendeki, o da olmuş 9-10 bin. Dyson v8 daha uygun şu an
Erenefes cansuturgut bende philps var memnunum. Kablolu olarakta dyson var bütçene göre philpste güzel
Oguuu26 Heifer kullanıyorum çok memnunum ben ara ara bime geliyor en son ekim ayında gelmişti ben o zaman almıştım yakında gelir herhalde yine
Mrskoc burcuo ay ciddi misiniz ben 2.500 e almıştım cok önce de değildi ne oldu bu ürünlere uçup gitmişler 😟
burcuo Mrskoc Maalesef. Ben de 2-3 sene oldu sanırım alalı, 1500e geliyordu o zaman. Fiyatını görünce şok oldum, bu nedir?