adaliyakarakus Merhabalar anneler, 5 günlük kızımın altını değiştirirken şeyinden kan geldiğini gördüm minicik bir kaç damla boyunda ama akıntılı hafif, başına gelen varmı, parmak ucundan bile küçüktür boyu öyle söyleyim
Selma-gkt adaliyakarakus Normal korkmayın sakın. İçeride pis kan olabiliyor onu atıyor bir kaç gün sonra kız bebekler. Bir daha olmaz zaten. Allah bağışlasın inşallah 🤲
kalbimegem adaliyakarakus anneden geçen hormonlardan dolayı bazen kız bebeklerinde vajinal kanama olabiliyor sıkıntı değil yenidoğan hemşirsiyim daha önce de çok gördüm
Neslihan13 meyrakus bence herşeyi abartmayın anladıysanız sorun yok yani başka ne dicek sorununu dile getirmiş yargılamakta üstünüze yok
aly2304 kalbimegem 3 aylık olmak üzere bebeğim. Az önce fark ettim ıslak mendile çok çok az miktar değdi vajinadan sizce nedir
aslilaylom Benim de kızımda 3 günlükken akıntı gelmişti bizden geçen hormonlardan kaynaklanıyormuş kimisinde kan da görülebilir demişti doktorumuz
Gamzealyaa adaliyakarakus benimde kızımda oldu tam 1 hafta sürdü hemşire ve doktor sütten geçen hormon etkisi dedi korkulcak hiç bişey yok kız bebeklerde olabiliyormuş