Bukoooo Eslemsri 23 yaşındayım 3 çocuk doğum yaptım biri ikiz diğeri tek 45 kiliydum halada o kdr doğum yapmama rağmen zayifim 😂
nazlimom_ Eslemsri benim arkadasımda kilo almak icin diyetistene gitmişti gece yatmadan önce cici bebe yiyip yat demiş şimdi kilo aldı gerçekten gözle görülür fark var😅
mugeoz denedin cici bebe süt muz yulaf fıstık ezmesi koyup karıştırıp içtim yok ben içtikçe benim oğlan memeyi daha çok emdi yine kilo alamadım😀
Plnyvz Eslemsri ne yaptıysam beceremedim bende çok istiyorum hamileyken aldığım her kiloya sevindim 41 kiloyla kaldım 55 le doğurdum şuan 43 kiloyum 1 buçuk yıl oldu doğum yapalı hiçbirşey kalmadı boyuma göre az kalıyor ve hiç beğenmiyorum kendimi
Busra5009 Ben de alamayanlardanım maalesef. İştahlıyım da aslında ama emzirdiğim için mi bilmiyorum kilo durmuyor doğumdan kısa süre içinde eski zayıflığıma dönüyorum. Doğum öncesinde ilk kez 62olmuştum şu an 47 kilodayım. Umarım sütten kesince toparlarım 🙃
Zme Arkadaşlar bazen bazı bünyeler dünyaları da yese kilo alamaz bazı bünyeler de buzdolabının önünden geçerken üçer beşer alır kiloyu fakat kilo almak ya da vermek için en iyi yöntem diyetisyen her iki koşulda da diyetisyene gidip yardım isteyip bilgi edinmek lazım 🙂