Artun2909 Canlarım bebeğim tadımlara başladı patatesle başladık dün bugün burnu tıkalı arada öksürüyor internette patates alerjisi olabilir diyor olabilir mi acaba yoksa hastalandı mı 🤨😞
Hfseminn Artun2909 alerjinin bircok belirtisi var kakada kan vücuda egxama tarzi seyler ishal yada kabizlik istahsixlik gaz surekli huzursuzlik hali vss bildigim kadariyla burun akintisi yok nezle olmus tur bence gecmis olsun
Artun2909 bebegim86 inşallah değildir canım inşallah hastada değildir 🤷 birden bire ne oldu anlamadım
Artun2909 Dnzgktg2022 hayır canım alerji ise kaç günde geçer nasıl anlayabilirim ya da hastaneye mi götürsem acaba😕
Dnzgktg2022 Artun2909 benim oğlumun antibiyotiğe alerjisi çıktı yüzü şişti alerjik bisey değildir bence grip olmuş
Artun2909 bebegim86 grip gibi canım temizliyorum ama çok tıkalı ve burnu akıyor uyumuyor bize hastane yolu gözüküyor galiba😭😭
Artun2909 Hfseminn teşekkür ederim evet teyzesi nezle olmuş burnunu sürekli temizledim geçiyor gibi hastaneye götürmeme gerek var mı acaba bilemedim