Eco-1 Kızlar nolur yardım edin, 16 Şubatda doğum yaptım sezeryan bir kaç gün sonra makatda dehşet kasılmalar mevcut ne gaz çıkarabiliyorum ne büyük abdestimi yapabiliyorum başına gelen varmıdır napmam lazım.
EfBiCo Eco-1 benimde öyle oluyordu. Bıçak saplanıyordu sanki. Ama doktorum rahim toparlanıyor ondan demişti. Normal yani benmki geçti 40ımdan sonra bi kaçkere daha oldu geçti. Bide işk adetimde olmuştu inanılmaz ağrı be kramplar şuan iyiyim çok şükür
Bssraa2 Eco-1 bence doktora gidin çünkü önemli bir konu doktorum bana sezeryandan sonra gaz çıkarırsan taburcu ederiz çıkarmazsan hastaneden çıkış yapamazsın demişti önemli bir şey ki çıkarmıyorlar hastaneden demek ki
lceLady Eco-1 Büyük tuvaletinizi yapamadıgınız için ve gaz cıkaramadıgınız için muhtemelen agrılarınız bu yüzden. Sancı giriyor karnınıza. İncir kayısı gün içinde sürekli tüketin ve bol su için. Veya hosaf yapın. Corba için sürekli ekmeksiz sabah ac karnına metebolizmay calıstırmak lazım. Ne zamandir tuvaletınızı yapmıyorsunuz. Uzun zaman gectiyse bence bi lavman yapın derim rahatlayin. Hemoroid olmasın sonra. Birde bi süre ekmek pilav tüketmeyin sebze yiyin Yiyeceklerinizin içinede muhakak kimyon atın gaz için. Birde ıhlamur zencefil zerdeçal cayı yapıp için derim midenizi rahatlatır ve hafif yürüyün sürekli yatmayin
Asiye1102 Üzüm hoşafı tüketebilirsin işe yarıyor gaz ve tuvalete çıkma konusunda. Kasılmalar hakkında fikrim yok bi doktora görünün isterseniz
Eco-1 Doğumdan sonra gaz ve büyük abdestimi yapabildim kolay oldu fakat bir kaç gün sonra makatdaki ağrı beni bitirdi ve hala devam ediyor beni çok zorluyor durmadan kasılmalarım oluyor
Merveozerr96 Merhaba bende de aynısı olmuştu makatta kasılmalarım oluyordu tuvalete gitmek zülüm olmuştu bana 5 6 gün büyük abdestini yapamamıştım sonrasında her sabah kalktığımda incir kayısı ile herhangi bir bitki çayı içmeye başladım 2 3gün içerisinde düzelmişti denemenizde fayda var tavsiye ederim
Eco-1 Çok teşekkür ederim hepinize deneyeceğim ama gerçekten çok zormuş 15 gündür makat kasılmasından ölüyorum resmen