adeniko_26 2.5 aylık bebeğim var ve geçen hafta öbek öbek saçlarım dökülmeye başladı değerlerime baktırdım hiçbiri düşük çıkmadı ne yapacağım normal bir dökülme değil anormal derecede top şeklinde çıkıyor var mı böyle olan🥺
bebegim86 adeniko_26 benimde 5 aylik ayni durum napcm bilmiyorum birseyler aldim ins iyi gelir fok üzülüyorum zaten saçım az
Nslhn5561 adeniko_26 benimde 3.ayda başladı tahlil vereceğim aşırı inceldi saçlarım çok dökülüyor saçlarım çıkardı onlarda çıkmıyor 😢
Asyaveannesi04 adeniko_26 1 haftadır ilaç, şampuan ve saç kürü kullanıyorum hemen fark etti dökülmem azaldı saçlarımda açılma vardı bildiğin
Melis1706 adeniko_26 sampuan icin argan yagi doktum ben valla,avuc avuctu ciddi anlamda,azaldi a101 den aldim
fatmaa37demir adeniko_26 kızım 5 aylık ve aynı durumu yaşıyorum yaklaşık 2 aydır. Kel kalicam sonunda diye korkuyorum
alisinannesi63 Ayda başladı oğlum şuan 6 aylık hala çok dökülüyor. Ne yapsam boş. Ama yenileri çıkıyor şükür kapalıyım diye pek önemsemiyorum saçımın azalmasını ama etrafa dökülüyor üzerimize yapışıyor o yüzden yani