tulaye Happyn başlarda bizde silikon uç ile başladık, uzun bi süre ucu çıkarıp deneyerek ilerledim 1. Ay sonunda başardık ve artık kullanmıyoruz. Sürekli denemek gerekiyor ben o şekilde çözdüm.
Bssraa2 Happyn ilk doğduğu gün göğüs ucum yoktu bebeğim tutamadı emmedi silikon uçla emzirdim bir ay sonra çocuk doktorunun ısrarıyla bıraktırdım yoksa bana kalsa emsinde nasıl emerse emsin kafasındaydım ağlayarak zorlayarak biraz uyku halinde biraz uyanık derken zorla alıştırdım sizde sık sık deneyin ama fazla ağlatmayın sinirlendirmeyin bu defa hiç almaz memeyi
Sedoa_ Happyn 1 aya yakın uğraştım sürekli memeyi teklif ettim almayınca silikon taktım emzirmenin ortasında yine çıkardım vs derken bıraktık
Happyn Bssraa2 evet çokta sinirlendirmek istemiyorum nasıl olsa zamanla alışır diye çok fazla sıkmak istemiyorum 😌
Ecemce İlk başta bende kullandım onsuz emmiyordu. Bıraksın diye de bebeği hiç zorlamadim. Bir aylık oldu bigun onsuz ağzına koydum memeyi tuttu. Bir daha da istemedi silikonu. Sizde üzülmeyin biraz geçsin tutar memenizi
bezelyeninannesi Ben de başlarda zorlamadım 28 günlüktü, önce silikon uçla verdim sonra çıkarıp verdim başta biraz anlamadı sonra istemedi hep aynısını yaptım bütün gün. Gece uykuluyken direk memeyi verdim o gün bıraktık
Zynpgmt Silikon uç kullanımı evet zor oluyor tam tutturması ayarlaması falan her seferinde. Ama bunun dışında bir zararı var mı? Herkes doktorlarda dahil öcü gibi davranıyor da😔