DenizinAnnessii Bebeğimin poposu bacaklarının yanlarına kadar hepsi pişik oldu. Silemiyorum yıkasam bile kan akıyor bildiğiniz. Yanık gibi oldu hametan sudokrem ne varsa sürüyorum ama bi faydasını goremedim var mı tavsiyeniz
Bsraylmzz DenizinAnnessii ben mustela bepanthol kullandım hiç fayda etmedi e bebekten dalin markasının pişik önleyici kremini aldım bir gecede tüm kızarıklığı geçirmişti şuan hala daline devam ediyorum çok memnunum
Mrvsmt2502 DenizinAnnessii kantaron yağı kullanın 1 gecede etki ediyor hem doğal. Birde ıslak mendil falan kullanmayın yıkayıp kurulayın ıslak kalmasın. Islak mendili yıkayıp kullanıyorum ben
Ebrarbusraa DenizinAnnessii canım hakiki zeytinyağı sür ne denediysem hiç bir işe yaramadı ama zeytinyağı ve hamazinc Krem çok iyi geldi kullanmanızı tavsiye ederim
DenizinAnnessii Bsraylmzz ben normalde sudokremi sürünce gecerdi hatta her altını değiştirmede kullanmaya da özen gösteriyordum. Ama gece altına yapmış Bende farketmeyince çok kötü oldu benim yüzümden 😔
Nisanurunannesi13 DenizinAnnessii niye sizin yüzünüzden olsun kendinizi suçlamayın çoğu anne gece kaka yapmadıysa bebeğinin uykusunu bölüp de bez değiştirmez demek olacağı varmış hepimizin başına geliyor
Elika00 DenizinAnnessii kantaron iyi gelir ama şuan oluşmuş bir pişik var sabah hemen Arko bulmaya çalış yeşil tüpteki birkaç sefer sürünce geçiriyormuş hemen birisi paylaşmıştı.
DenizinAnnessii Ebrarbusraa Bende zeytinyağı sürdüm hamezinc krem de vardı hametanla dönüşümlü sürdüm ama çok fena fotoğraf ekleyebilsem eklerdim
Smry DenizinAnnessii benim de çok kötü idi doktor hamezing ve iki krem daha yazdı iki günün içinde kurudu gitti.
Ebrarbusraa DenizinAnnessii travazol Krem denediniz mi oda çok iyi gelmişti bize ekle fotoğraf canım foruma girince orda üç nokta var ona bas resim yükle diyor ona basınca istediğin resmi seçiyorsun bağlantı kopyalama yapıp buraya atıyorsun umarım anlayabilmişimdir ☺️
Frtasf12 DenizinAnnessii sürekli altını her açtığında yeşil sabunla yıkayın açık bırakın biraz hemen bez takmayın sonra hakiki zeytin yağı sürün iyileşir hemen
Meeleek DenizinAnnessii aynı şeyi 1-2 ayda bir yaşayan ve herşeyi doktorların verdiği dahil bütün doğal vs her kremi kullandım geçmedi tek çaresi 1 hafta boyunca ıslak mendil kullanmayıp sürekli yıkamak ve DESİTİN MOR olan pişik kremi bolca her yıkamadan sonra sürmek kesin çözüm
ayssdmrcn DenizinAnnessii benim bebeğimdede aynı sorun olmuştu denemediğim krem kalmadı en sonunda bezin markasını değiştirdim sleepy kullanıyoduk doğduğundan beri 8. Aydan sonra pişik yapmaya başladı primaya geçtim ve krem dahi sürmeden kendi kendine geçti daha sonra goo.n marka bebek bezine geçtim primayla aynı nerdeyse o da hiç pişik yapmadı bence sence bi bezini değiştirip gözlemleyebilirsin geçmiş olsun 🙏
mavigiller DenizinAnnessii kesinlikle popolin omega yeşil kutulu olandan bu da etki etmezse zidavre krem bulgaristan kremi nette bulabilirsiniz ama orjinsl olması önemli