Asafeymeninannesi Seyyahyolcu Ben banyo yaptırmadan 10-15 dakika önce bebek yağı sürer konak tarağıyla tarardım. Bu işlem 2 defa sürdü ve geçti şükür 🙏
Yigitinnannesi Seyyahyolcu zeytinyağı ve sodayı karıştırdım banyo yapmadan yarim saat önce kafasına sürdüm duştan sonra konak taragiyla geriye doğru taradım 2 yada 3 kere yaptım bunu hiç kalmadı şuan
Kezban_demir90 Seyyahyolcu ben Bebek yağı sürüp bekletip yıkıyordum sonra Konak tarağıyla tarıyordum bebeğimde çok vardı sürekli taradım elimle kaldırdım hiç bir şey olmuyor yapabilirsin ama yine de dikkatli ol 😊
Mstbsratls Ben sadece zeytin yağı yaptim iki sefer geçti... zeytinyağını sür kendi tarağıyla hafifçe tara sonra yıka iki seferde geçti benimki
Nesli1985 Mustelanin konak kopuk sampuani var ilk yikama da fark etti bizim 2. De tamamen gitti tavsiye ederim.
Feridekoca Kaçıncı ayda yaptınız bu işlemi benim bebeğim 3 aylik bi kaç kişi biraz daha büyüsün öyle temizle dedi
Yigitinnannesi Feridekoca benim bebeğim 47 günlük ben 1 aylıkken yaptım ama çok dikkat ederek yaptım tabi ki ebe tavsiyesiyle
adaruzgar Seyyahyolcu e bebekte satiliyor cnm bende mustela konak sampuani ve konak taragiyla çözümü buldum
minikoglusdoga Seyyahyolcu bebe yağı veya zeytinyağını banyodan önce sürün bekletin tarakla tarayın kalkacak zaten...