Gulsum_2398 Merhabalar. Bebeğim 2 ay 1 günlük kabız olmuşdu 3-4 gün filan. Kabızlıkla nasıl nücadele ediyosunuz. Anne sütü.
Kaynana-elti-gorumce Gulsum_2398 canım emiyor mu mama ile mi besleniyor eğer mamaysa bazı mamalar kabız yapabiliyor mamayı doktor görüşü ile değiştirmen belki fayda sağlar
Azizeee56 Biz de o dönemlerde bu sorunu cok yaşıyorduk fitil kullanıyorduk zeytinyağı veriyordum. Bir hafta kadar bekledim 7. Günde yapmıs oldu artık endişelenip takmıyorm o yapacağı zamanı biliyor 😂
Ayso5 Gulsum_2398 merhaba sıcak duş karın masajı çok iyi geliyor ben kulak copuyle çok hafif makatina zeytinyağı suruyordum çok iyi geliyordu yine burada öğrenmiştim. En en son çare fitil o da çok iyi geliyor
Gulsum_2398 Ayso5 selam. Sıcak duş evet iyi geliyor ama her gün de bıcı bıcı yapamaz) zeytin yağını da biraz önce denedim bakalım yarın ne göstericek
kbra-10 bizimkide 1 ay 14 günlük 2 gündür kaka yapamıyor bugün zeytinyağı sürdüm kendim anason rezene çayı sürekli içiyorum gaz çıkarıyor kimyon içiyorum puding iyi geliyor dediler onu yedim bebise zeytinyağı verdim allah büyük bakalım bekliyoruz 💩💩💩
Kizimcimmm1 Gulsum_2398 ya benim bebeğimde 1 hafta kabızdı inanılmaz gaz çıkışı vardı 7.günün akşamında azıcık yaptı üstünden 4 gün geçti yine yapmadı. Bekliyorum ne zaman yapıcsk diye . Doktor anne sütü 10 güne kadar normal dedi huzursuzluğu yoksa karnı taş gibi değilse gaz çıkışıda varsa sıkıntı yok dedi ama varsa yada 10 günü geçerse fitil verdi.
User1999 Gulsum_2398 sabah aç karnına doğadanın kayısı çayını iç bir saat sonra falan emzir çok faydasını göreceksin