Benguu_72 Ek gıdaya başladık 3 gün kuralı ile sebze veriyorum çorba, peynir, meyve, yumurta verebiliyor muyum bilgisi olan var mı
Yarim_Kilo_Kiyma Benguu_72 Önce yoğurt ve mevsim sebzelerinden devam edin derim. Meyve için acele etmeyin. Sebzeleri döndürüp karıştırıp verin bir süre. Daha sonra avakoda, yumurta, yulaf meyve verirseniz
nazliicank Benguu_72 bız ılk sebzeler meyveler ve yogurdu denedık. Onlar bitince sebzeleri ve meyveleri karıstırıp verdım. Bebegım 6.5 aylık peynır ve yumurtaya yenı gectık tadımlara 5 aylıkken baslamıstık. Sebzeler ve meyveleri verirken arada kaşık mama ve tahıllı püreler yapıp vermıstım
Woman35 Sebze meyve tadımlarından sonra verseniz daha iyi sanki bazı doktorlar ilk yoğurt ver diyebiliyor ama ben peynir yumurtayı sona bırakmıştım
Yarim_Kilo_Kiyma Benguu_72 Şahsen benim sıralamam bu şekilde idi. Yeni bir damak tadı oluşturacaksınıız ne verirseniz o olacak. Önce tadına baksın sevmese de. Emin olun daha sonra ne verirseniz, hangi çorbayı verirseniz içer. Meyve verin diyenler olmuş eminn olun hiç acele etmeyin derim
nazliicank Benguu_72 ilk once yogurdu 3 gun sonra meyveyi 3 gun denemelisiniz. Sonrasında karıstırılabilir
Evrencakar Benguu_72 vermemeniz daha iyi. Her sebzeye 3 gün değil 1-2 gün ayırın anlarsınız zaten alerjisi olup olmadığını. Peynir ve çorba vermeyin. Meyveleri de teker teker 2-3 gün arayla verin. Yumurta sarısına da başlayabilirsiniz. İlk defa verdiğiniz ne varsa aynı gün farklı birşey tattırmayın. Yoğurt,meyve,sebze deneyebilirsiniz
Ugurun_annesi Benguu_72 yumurtanin sarisindan verebilirsin peynir olmaz tuzlu oldugu icin peyniri suzme yogurtla deyistir haslanmis sebze meyve vere bilirsin
Benguu_72 Yarim_Kilo_Kiyma ne zaman çorba versem acaba birkaç sebze veremedım sadece onları verdikten sonra mı versem ne önerirsınız ilk bebeğim deneyimım yok
Yarim_Kilo_Kiyma Benguu_72 Hiç acele etmeyin derim eninde sonunda çorbalarıda bol bol içecek. Birde çatal ile ezin derim blendara çok alıştırmayın. Emin olun o kadar rahat edersiniz ki. Peyniri de yoğurt mayalayıp oradan lor yapın derim. Cevizi fındığı blendar yapıp yulafı pişirip ya da daha sonra yumurtalarının içine atarsanız